4

present 1ST best x ek???


akan ku berjalan seperti ini masa dipanggil untuk presentation nanti..(xde maknanya!!)


present 1st!!!....
eh2...jap2..tuk apani??
haa...actually...kitorang...kena present 1st tuk subjek EDU 3034...(pengajaran & pembelajaran kot)..hehe...
**apala nama subjekpun x tau...hehe...

wokeh..kita kena present first...sebab...kita duk depan sekali masa kelas...tula...gatal duk depan..(sedangkan duk depan sebab datang lambat..depantuje yg kosong)...
*nampak sgt org ramai x suka duk depan..hehe

sekarangni....kita nak bincang ckit(chewah...bincang konon..)..hehe
kita nak bincang the pro's and the cons kena present first....
**bajet cakap org putih...korang faham x ni???
pro's tu professional...cons tu kelalang kon...

hehe...gurau2...korang mesti tau ah ayattu...kalau x tau..wat2 tau..hehe...

pendapat oranglakan...
the pro's ialah....
* korang dapat wat first...soo...cam leh berlagak ckit r..(manyak r bendani pros)..hehe..
* oklah...korang wat awal..pastu..dah lega..x yah nak sibuk2 nak wat nanti...actually boleh terus proceed dengan esei...dah siap..muahaha...gelak sama group last..(berlagak jap..)..hehe...gurau2...
* apa lagi ek??...haa...biasanya orang present firstni..dia jadi penanda aras tuk presentation..kira orang akan comparekan kita..contoh camni..group 1st aritu lagi best dari group 2ndni..hehe...
* pe lagi ek??...tuje kot....haa...biasanya korang present first..orang akan beri tumpuanla..soo..fames di situ!!..(perasan!)
* disebabkan lecturer kitorangtu baik...dia cakap...markan presetation diberi berdasarkan budi bicara..(sebab dia kesiankan kitorang yang dapat 1stni..bagus x??)..thanx En. Ishak..=)


the kelalang cons dia pulak....
* korang kena wat keja awal2la...tapi baguspe...sebab first2 kan tengah x buzy lagi...(ni pro's ke cons wei??)
* lagi..korang akan sentiasa dicomparekan...normallatu..
* lagi...biasa bila orang tengok korang punya presentation..orang lain akan dapat idea tuk wat lagi hebat dari korangla...mungkin dari xde bunga api masa presentation..tup2 ada...(nak suh dewan kuliah meletup apa??)..hehe...
* pe lagi ek...sebab korang present first...sooo..korang x tau nak present camne...weyh..kita cakap camni dah cuak wei...

rasanya tu je kot...de pape lagi..korang tambah2la kat komen ek..hehe....
sibuk tulis2 kat blog..teringat yang power point x buat lagi..pe lagi...
daaaa..!!

p/s: wish me luck this wednesday!!
=)

4 korang POT PET:

ismiaisha said...[Reply comment dia please]

makcik aina..
sbjek tu nama pengurusan pembelajaran laaa...
hahahaha~
ape daa..
:P

g 1..
jgn excited cgt nk present 1st..
pastu ckap jgn laju2..
mata tu jgn meliar sgt..
pastu, jgn dok ketaq2 time ckap..
cool sdah..
tau sgt makcik aina nih kalo present dia vibrate lbih..tmbh2 kat suara..
ngee~
ok?
tu sje pesanan dr penaja..
hik3~
:D

gud luck!!~
:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

amboi...xpe2..kita terima...hehe...
nasib dah lepas...
weee....:)

amirah said...[Reply comment dia please]

yeahha...sudah selesai tggjwb kita hari ni..hehe
alhamdulilah...tp cmna ngn mrkh kita 2 aina?..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

en ishak dia mst letakla,,xkan dia x letak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top