2

TAHAN WEI...KENA TAHAN GAK..sbb??

haa....tahan wei...kena tahan gak???..pe cer..bulan puasala...hehe....

salam...hehe...kalini..x tengok gambar atasnipun xpe...(cam x taula pulakkan)..korang dah start berpuasa dah arini(22/8/09)..haha...xde lagi dah nak beli makanan kat mak cik jual nasi lemaktu lagi dah pagi2...korang suma kena puasa...xde lagi dah singgah2 bitara beli roti sardinla...kopokla...gula2la..hehe..ni suma kita yang belini..normallatu..lapar wei time kuliah..
ni suma tips tuk elakkan ngantuk korang mana tau..(sebenarnya lagi ngantuk bila dah makan)..hehe..(sebab terlebih makan)..=p

sooo....di kesempatan ini..ingin ku ucapkan kepada semua umat ISLAM di seluruh dunia....SELAMAT BERPUASA..=)

nk diikutkan...bila dah cakap bulan puasanikan..korang kenala tahan lapar...tahan..semuapun kena tahan...tahan..tahan segalanya...kecuali nak g tandas..hehe...yang tu wajib dilepaskan..lepaskan segalanya(mak aihh..overla pulak..hehe)..yang lain kena tahan ek..termasukla tahan rindu..muahaha..=p...

percaya atau x...bila korang puasa nanti kan..mesti duk terbayang makanan2 kat pasar ramadhankan...nak belitula..nila...beli pasartula senang ea...hehe...
akhir2ni...kita duk terbayang CUCUK KAK DELL...(tulisni sebab kak dell baca rupanya blog org)..haha....ku terbayang saat2 pertamaku makan cucuk itu di rumahnya..disebelah kedai makan mamak...(xlah berjiran)..hehe...time makantukan..kita rasa..sedapnya cucuktu..(padahal lapar giler sebenarnya timetu..ke aura kedai makan mamaktu wat kita rasa bendatu sedap??)..haha...

JANGAN MARAH KAK DELL NAA....(kalau dah sedaptu nak tipu lagu manapun x dapat aihh....kecualilah salwa)..hehe

k la..dah merapu gilani..nampak sangata over excited..hehe...(sok test TERMODINAMIK sempat lagi nak update blog)..aih...


time puasani sumapun nampak cam boleh makanje...termasukla kura-kurani....wei..jap..xkan kita sorangje yang nampak burgerni kot??..haha...confirm..korangpun tengah laparni..=p

SELAMAT BERPUASA KAWAN-KAWANKU...=)

2 korang POT PET:

kak dell said...[Reply comment dia please]

ahahha glamer duh cucoq kak dell.hahaha. nak rasa lagi mai la rumah.tapi kena la bawak gula sekilo, rumah kami x dak gula. tepung ada 4 kilo (wawa bawak 3 kg dari kedah nun) hahaha.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

uih..tu dia...la...gula x dak bukan x leh wat cucoq pun..haha..

p/s: dapat sahur cucoq kak dell syoktu..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top