2

BaJu RaYaKu+MaMA = sape ExCitEd??


haa...sooo...kalini..confirm2lakan dah tau dah nak citer apa....wokeh2...korang dah penat puasa...confirm2lakan pas2 nak raya....sape x nak raya..citer ckit??..xdekan..suma nak rayakan?????

haa..so...citer kalini...tentang mamaku yang x habis2 cakap pasal baju rayaku....mama..mama...cam mamaje yang excited dari kita??..haaa...wokeh...serius...cam mama yang excited dari kita...korang tengok ea nape kita cakap mama yang excited dari kita....

al-kisahnya bermula bape ari yang lalu....dapat msj from my mom dalam kul 8 lebih(pagi)..cakap...

adik...baju raya adik dah siap....and kita balas..ye...

and malamtu...mama sms lagi...cakap...

adik...baju raya adik ada 4 pasang semuanya....**timeni x balas...sebab nanti confirm2 mama akan cakap lagi pasal baju rayatu...

and esoknya...again...mamaku sms lagi pagi2 buta....

adik..baju adik dah siap 4 pasang lawa semuanya.....

**aduh..mama...x yahla cakap camtu...i segan u...hehe...terkantoi sudah baju rayaku bape pasang..ahakz...

and tengah haritu pulak..mamaku call....**confirm2la kan nak cakap pasal baju rayalatu......

mamapun call lah.....

mama: adik..baju raya adik dah siap...
me: ye mama,orang tau...dah 3 kali mama msj...siap ayat bm lengkap selengkapnya...mamani...
mama: baju adik dah siap lawa...kaler maroon, kuning campur krim, biru batik, dengan purple
me: ermm..baju along dah siap mama??
mama: dah..semua siap dah...
me: mama,nanti kita nak beli tudung..along X aci aritu mintak papa duit lebih....
mama: haaa..mintaklah...
me: yes..x kira..nak mintak gak...


k..dialogtu cam dah overje..hehe....

tapi..kalau korang tengok memang nampak my momje yang excitedkan pasal baju raya orang...**sebenarnya....kalau korang nak tau...mana mama x excited....semua baju raya orang mama yang pilih...along dengan tira pilih sendiri...along cakap baju orang taste orang tua...haih...tu yang mama duk cakap lawo2...sebab mama yang pilih...

xpe2..nanti orang tengok baju raya kita camne...xkanla semuapun cam orang tua...tapi..along cakap...yang kuningtu ye...yang laintu..kureng ckit...huh..sajelatu wat orang jelez...mentang2la
dia pilih baju raya dia sendiri..xpe2...kita tengok nanti time raya...

p/s: x sabar nak balik raya==>>>sebab nak tengok baju raya..ahakz...


**baru call along....adake patut dia cakap baju raya orang ada gambar pokok pisang??..biar betul??..adake orang jual kain camtu lagi???..mama...x nak pakai baju camtu...huhu

2 korang POT PET:

ulat buku said...[Reply comment dia please]

salam....pakai yg biasa2 sudah..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

wasalam..syukri..dah biasalatu..baju kurung biasajepun...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top