2

i MISS my ZAmAn KecIk TiMe....

salam..hehehe....wokeh2....x nak cakap pape..orang terus citer ea camne leh dapat gambar dibawahni...hehe

al-kisahnya bermula pada bape ari yang lepas bila sibuk2 melayan laptop(cari bahan wat assignment)..hehe..tiba2..tup..tup...tup...

laaa...apa kes pulak tup..tup..tup..nikan??
hehe..email yang baru naik (ala..yang boleh tengok through ym tu)...haa...yangtula...
ayat emailtu berbunyi..**ada bunyila pulakkan..

Facebook: nor nadiah tagged a photo of you

dalam hati..aish..gambo apa la pulak alongkuni tagged kan??
pe lagi..terus bukak fbni..hehe..tengok2..pergh..this is my gambar...
aish..adalah gambar poyo2...tapi..2 gambarnije yang x poyo sangatla..**orang rasalah...

soo....korang yang nak tengoklakan gambar orang yang comey dan tah pape tah bolehla tengok...hehe..

aish...gigit ke hisap jari gue x taula orang wat pe..hehe


pergh..rambut kerinting u...hehe...x ingat r kat mana timeni..tapi...orang ingat skirttu...haha...yang laki2tu sedaraku...yang pompuantu..anis..sedara gak..hehe...
pesal kita comel ek timeni..wakakaka...

k..next picture...timeni dah besar ckit ooo....x tau kat mana..tapi..along cakap kat umah nenek sambut bday my sis..atira...hehe..perhatikan riak muka wajahku yang agak kepoyoan.**ahakz..


actually timeni kalau tengok tul2, tira kena make-up tebal giler tau x..hahaha...pesal orang wat muka camtu ek??...pikir2??...herm..
.

aish....semua orang tengok kamera orang entah pandang mana x taula...hehe..muka cam apaje timeni..hehe..**ehemm..comey gak ea..=p

oklah...tujelah 2 keping yang lulus masuk blog ni..yang lain..tersekat..hehe...
aish..tiba2 ku rindu zaman kanak2ku...teringat r dulu curik anak ayam..lagi kena kejar lagi dengan ibu dia..hehe...banyak kenangan..

k la...nak siapkan assignment ada masa pulak nak edit blog..hehe....da...salam..
pasni orang citer pasal ari berbuka dak fizik ea..insyaALLAH....salam..

p/s: really miss those time..=)

2 korang POT PET:

ismiaisha said...[Reply comment dia please]

hehe~
gmbar ke2 tu aina wat muka lapaq laaa..
ihik!~
=D

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

muka lapaqla sgt....

tu muka cam nak sambut bday camtu gakla..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top