2

meNcaRi MooD UPSI ku keMbaLi....

ok...cuti seminggu dah habis...
dan waktu cuti...apa ku dapat??
dapat wat semua benda selain assignments and lab reports....
yuhuuuu.....
YAHOOO....DA BEDA BEDU(faina...sila sedar...cutimu dah habis...=(..)

jangan suka sangat boleh x??
sebab skang dah start balik and u're gonna cry for good....tidakkkk!!!
haih...mood nak study+wat keja xde...
ada sapa2 boleh bagi motivasi ckit kat cni x????
pleasseeee.........................

dahla ada test this week...studynya x habis lagi...ahhhh....tolong....
haih...
k la..x nak citer banyak2...
nak mencari mood yang telah hilang ke mana....
semua gara2 cuti tahun baru cina!!

2 korang POT PET:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...[Reply comment dia please]

salam tuan umah..

wah best la cuti lama yew? mcm nie lah budak2 skrg.dah bg cuti pastu nak dtg blk study dah x de mood. hik.....

akk pun dulu sekolah pun mcm nie. naseb bek ada bf kat sek..ada ler semangat nak g sek. ada blk.

hehehehehe..

>>tq coz sudi dtg blog akak.dtg la selalu dan polo akk sekali.nti akk polo awk blk!

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

hehe..akak..kantoi...hik3...

syok giler kak cuti..hehe..

>>insyaALLAH..blog akak best gak baca...dapat tgk adam yg comel..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top