0

Cabaran: COPY & MENANG!!

Kalini suka2 masuk contest kat cni.
Biasanya orang masuk pape contest suma kat blog lagi 1 ni: CONTEST ADDICT
tapi, sebab semangat nak dapat mp3 player cam "merenyam" hehe.. so, orang buat post jugak kat cni
senang sangat nak menang, juz copy & paste je pun.

so, pe benda yang kena copy tu kan??
ni haaaa:


Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com



Tarikh tutup penyertaan :
31 Julai 2010
Maklumat Hadiah
MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB
Amat ringan.
Comel

image signature

0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top