5

BunYi NI...NO..ambuLans Kini TidaK bOleH diperCAYAi lagi...


ambulans....apa kes pulakni??
haa...aritukan..aritukan...orangpun baliklah ke rumahku di kluang..
masa baliktu pulak..
ada wat road block..
aduyaii...polisnikan..
time raya ke..x rayake...samaje..
kita x kisahlakan sebab bukan kita yang drive..hehehe..**wink2...

x leh caya tul....

sooo...masa wat road blocktukan...elokje..xde bising2 papekekan..
soo..dah lepas road blockni..
adala ambulans kat belakangtu...
masa road block tadi..xdepun NI..NO...NI..NO...
bila dah lepasje road block..
dia terus on bunyi NI..NO..NI..NO..
apa kes??
jeng3.....

haa....tiba2kan...
korang tau ada mayat tergolek keluar dari ambulanstu....giler ahhh..dah tergolektukan..mayattu masuk balik dalam ambulanstu balik..
ehem....saya sudah mula mengarut...
apa daaa korangni...confirm2kanla kalau ada mayat tergolek dah keluar paper dulu..
apa daaa...
ok2..sambung citer sebenar...
dah ambulansnya duk NI..NO..NI..NO...
confirmlakan kiorang ingat dia nak bawak orang sakit cepat2 pegi hospital biar mayattu tergolek
kat sana...hehe

soooo..dengan lajunya ambulantu bawak...
bagaikan ingin mengalahkan michael schumacher di litar sepang...hehehe..
dalam ketatu...my mom,dengan along...cakap..
"eleh..dorangni kadang2 bukannya nak hantar orang g hospital..tapi, sajeje nak bunyi NI..NO..NI..NO.."
tiba2 masa tengah cakap2tukan...
ternampakla ambulanstu berhenti amik minyak kat stesen minyak...
hek eleh...poyojekkk...
nak amik minyak tapi pi bunyikan hon2 diatu...
boleh pulak kalau kata ada orang tengah nak mati2 kat dalam ambulanstu dia sedap2 leh amik minyak...
boleh pulak...soo..confirm2 dia saje bunyikan ambulan diatu sebab nak amik minyak...

SOOO...the conclusion is??
===>> soo..ingat... kalau bunyi NI..NO..NI..NO..itu bukan lagi bermaksud ada orang hampir mati..
tapi petanda..ketepi...kami kehabisan minyak!!!

2

meNcaRi MooD UPSI ku keMbaLi....

ok...cuti seminggu dah habis...
dan waktu cuti...apa ku dapat??
dapat wat semua benda selain assignments and lab reports....
yuhuuuu.....
YAHOOO....DA BEDA BEDU(faina...sila sedar...cutimu dah habis...=(..)

jangan suka sangat boleh x??
sebab skang dah start balik and u're gonna cry for good....tidakkkk!!!
haih...mood nak study+wat keja xde...
ada sapa2 boleh bagi motivasi ckit kat cni x????
pleasseeee.........................

dahla ada test this week...studynya x habis lagi...ahhhh....tolong....
haih...
k la..x nak citer banyak2...
nak mencari mood yang telah hilang ke mana....
semua gara2 cuti tahun baru cina!!

6

DorangPun Guna Sayang ooooooo.....

hari sabtu...chewah...ayat terus mula dengan ari sabtuni....
soo...ari sabtutukan.....orangpun baliklah kampungku di klang....

cam biasa..balik kampung..xde pape specialpunkan...
tapi...
disebalik perjalanantu...ada benda berlaku...*wink2...hehe

masa orang baliktu...dah balik naik bas...naiklah ktm nak balik padang jawanikan...
sooo...nasiblah masatu x ramai orang...mungkin sebab raya cina kot...
tapi..tren yang nak ke mid valley,
giler bapak penuh sardin...serius...terlampau penuh...
eee...kalau orang x keluar eh ari2 sabtuni....
sooo....x pelik disitu...

jadi..apa yang orang nak citerni??
masa naik tren nak ke padang jawatu...
dudukla sebelah perempuan indiani...
nak sampai dah tahap klimaks citerni..hehe~~
i love u.....hehe

ok2..orangpun ternampaklah pompuan indiatu mesej(secara x sengaja ea)..yelahtu..hehe
pompuan indiatu mesej bf dia kot...
ayat dia macamni...

sayang....aku dah sampai...
wah...india juga guna sayangka???
hehe..sebelah sayang...akutu...hehe...
no komen....hehe~~

wokeh2..lepas bape minittu...
ada orang call dia..bf dia la tu kot...hehe
ok....jom kita tengok apa dia cakap pulak eh...jom2....

yila..podema..naaalaa...
p/s: dia cakap bahasa tamil daaa...orang rekajetu..heh


 dalam diriku....apakah???

0

happy chinese new year!!

tengok jam....pukul 1 pagi...wahhhh...saya sangat ngantuk....apakah??..hehe
motif post kalini...nak mengucapkan selamat bercuti dan selamat menyambut tahun baru cina buat kawan2ku....

cuti seminggu....assignment banyak...masa cuti botak...naik cuti botak licin...lagi teruk..
p/s: x terdaya nak tulis banyak2...mahu tidoooo......sooo...to my frenz...

HAPPY HOLIDAY....++ JAGA DIRI LEK LOK...++ JANGAN LUPA WAT ASSIGNMENT!!!

Selamat tahun baaru cina....sambung tidoq eaaaa.....ZZZZZzzzzzz...kroh2...kroh2...hehe....nyte!!

7

adikku jelmaan darth vader????...

tadi x tau nape tiba2 mood rajin untuk membelek gambar familyku tiba2 muncul...chewah..ayat..hehe
dan tiba2..gambarni terlintas...

bueh???(ni bunyi sahaja..harap maklum)..hehe..danial...dah macam darth vader la pulak....


ada yang x tau darth vaderni..jika korang x tau..itu petanda korang x tengok citer STAR WARS!!..hehe..kantoi di situ..ahaaa..hehe

ok2..jom tengok gambar darth vader meh..hehe


if korang nak tau...2 adik laki2ku sangat suka giler bajuni...tak tau nape..lagi2 danial...
danial dengan imi suka sangat bajuni...
asal balikje...malam2...dia amik baju yang orang sangkut..dia pakai....
orang cakap..ewah3...dorang cakap...sukala bajuni...

haih...tu muka tutup suma...jom kita tengok muka di sebalik baju sejuk kesukaankutu..(chewah..)hehe..

ni haa muka dak si comey di sebalik baju sejuktu..

DENYEHLITO.....HEHE
yang kat bawahni seketul lagi yang suka menyibuk nak pakai gak...plus..diala yg tangkap gambar atas taditu...

p/s: kenapa bajutu baju sejuk kesukaanku??
sebab si dia yang bagi..hehe...=p

haih...rindula pulak...dengan family k!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top