14

9/8. Alhamdulillah kini berumur 22 tahun.


Umurku meningkat pada hari ini. Eceh, sedangkan umur memang meningkat pun setiap hari! Ok, tapi hari ni special ckit sebab umur saya genap 22 tahun. Ya, saya lahir pada 9/8/89. Lahir sebagai anak perempuan dan merupakan anak ketiga ayahanda Ahmad Nazri dan ibunda Norsiah.

Lahir sebagai anak perempuan terakhir menyebabkan saya dipanggil adik oleh mama saya sendiri. Sedangkan adik saya yang bongsu pun x dipanggil adik. Sampai sekarang ke orang panggil saya adik?

Jawapan: Ya, tapi hanya untuk mama dan papa saya. Kakak-kakak saya panggil saya faina. Dan 3 adik lelaki saya panggil saya kak farah. 

Ok, sama ada saya malas atau saya x sempat nak update panjang-panjang. Cuma 1 je, saya tukar profile pic di Facebook. Kawan saya kata muka saya sama macam adik saya, Danial. Cuba lihat, sama ke? [Kalau sama kira masa kecik saya comel lah kan..hee]


 
                         this is my brother                          This is me!

Ok, mula-mula rasa macam sama. Tapi bila compare macam x! Hehe.

nota kaki: Rindu si kecik ni..

14 korang POT PET:

Ruby said...[Reply comment dia please]

happy birthday aina.eh, mira ada tak sampaikan wish sy semalam?

Afiq Din said...[Reply comment dia please]

slmt ulang tahun...

dayah aziz said...[Reply comment dia please]

happy besday to u

padin said...[Reply comment dia please]

happy birthday... semoga di panjangkan umur, di murahkan rezeki dan berbahagia selalu :D

PiDoT_OtAi said...[Reply comment dia please]

happy besday cik farah.. hehe.. semoga dipanjangkan mur dan dimurahkan rezeki sellau ye..

zety said...[Reply comment dia please]

welcome to 22 dear=)

benniantoni said...[Reply comment dia please]

happy birthday ya ...
wish u all the best

amir smuff said...[Reply comment dia please]

selamt hari jadi.=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Ruby: ada2..thanx eh ruby.. :)

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

owhh.. abu bakar elah.. hepy besday.. haha.. ;-p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: -__-...grrr...solihin! dush!

Ad-Dien said...[Reply comment dia please]

sanah helwah yang ke 22 yer..dah tua dah yer cikgu faina ni..hee...moga sentiasa dalam redha Allah dunia dan akhirat

MR.H said...[Reply comment dia please]

happy bfday..=)..
Cuba suh danial wat muka cmtu..rmbut cmtu..tgk..sama x..=p

gigiAriEma said...[Reply comment dia please]

wahhh kita ogos born la dear.. :)
gigi 10.8..ngee
hepy bfday!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top