11

Faina, jadi pengapit sekali lagi please....

Jam menunjukkan pukul 12. Lagi 2 jam saya balik kampung. Dengan ketiadaan internet di rumah, saya akan pergi meninggalkan blog saya tanpa rela. Kalau kaki gatal pegi cc baru saya update. Hehe. 

Ahad ni kenduri kahwin Along saya belah lelaki kat Shah Alam. Jadi saya mesej Along saya, "Along, nak pakai baju warna apa Ahadni?"

Along saya balas, "Pakailah baju warna papepun, yang penting cantik, sebab nanti kau jadi pengapit jugak."

Saya cepat-cepat call.

Faina: "Along, kita jadi pengapit sekali lagi ke?"

Along: "Haah, ko jadi pengapit sekali lagi"

Faina: " Nak pakai baju warna apa?"

Along: "Warna krim kot"

Perbualan tamat.

Err, ingat kena jadi pengapit hari tu je. Jadi jugak rupanya masa kenduri belah lelaki. Malasnya. Nasib dapat makan best2 masa makan beradab. Hehehe.

Owh, hari tu saya x tunjuk lagikan gambar masa saya jadi pengapit masa kenduri belah kakak saya? Jap-jap. Ni gambarnya.

saya geram dengan abang ipar saya sebab dia selalu buli saya.....grrr...

Ok lah, mahu packing barang. Kejap lagi nak balik dah. Jangan rindu lebih2. Hehe.

Nota kaki: Kan best kalau kat rumah ada internet.

Post tentang tips pengapit: klik sini
Pengajaran saya dapat bila jadi pengapit: klik sini
image signature

11 korang POT PET:

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

waaaa... berapa lama nak balik kampung ni? ramai la yang tunggu updated nti..

orang kata, kalau dah selalu jadi pengapit, maksudnya tak lama lagi nak kawen. =P

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@AsaDa RyutaRo: eh, nape tanya? belum balik lagi dah rindu? wakaka...
:P

oh jangan risau...saya mestilah tau pasal tu..;p

zuanxi said...[Reply comment dia please]

tanda tu.. agak2 tahun depan terus diapit lak la ya.. :D
improveslife

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

makan beradab xpe.. jgn mkn biadab dhler.. hahhaa...

err.. kamu chantek!

Along Tapa said...[Reply comment dia please]
Anonymous said...[Reply comment dia please]

Ini benar-benar menarik. Aku suka membacanya

♥cutebabygirl♥ said...[Reply comment dia please]

bestnyeeeeeee!
teringin nak jd pengapit jugak! :D

Anonymous said...[Reply comment dia please]

Saya biasanya tidak posting dalam Blog tapi blog Anda memaksa saya untuk, bekerja luar biasa .. indah ...

Miela Tahril said...[Reply comment dia please]

Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

Anonymous said...[Reply comment dia please]

Ini masalah saya benar-benar dipecahkan, terima kasih!

Anonymous said...[Reply comment dia please]

Anda membuat beberapa poin bagus di sana. Saya melakukan pencarian pada subyek dan ditemukan terutama orang akan persetujuan dengan blog Anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top