12

2011...Semoga tahun ni bertambah baik dari tahun lepas,=)


Hari ni 1/1/11. No yang cantik, tapi saya x suka sebab xde 989. Hehehe. Bila tahun baru ramai yang akan bercakap akan azam baru pada tahun ni. Jadi, tiba-tiba saya berfikir apa azam baru saya. Azam baru itu banyak, tapi kalau x berusaha, confirm x dapat. Betul x? Apa yang saya harapkan pada tahun ni ialah agar tahun ni bertambah baik dari tahun lepas.

Bila bertambah baik dari tahun lepas, bererti, rezeki bertambah dari tahun lepas, ilmu juga bertambah dari tahun lepas, pahala juga bertambah dari tahun lepas dan semua yang baik-baik harus bertambah baik dari tahun lepas. Tapi, cuma 1 je yang saya harap ia berkurang dari tahun lepas. Iaitu......Berat badan saya. Hehehe. Cuti sebulan punya pasal menyebabkan berat badan meningkat sedikit. Hehehe.

Oklah, saya dah malas nak tulis panjang-panjang. Ada banyak benda yang nak diceritakan, tapi x tau kenapa mood tu lari ckit hari ni. Mungkin sebab dah lama x update. Hehe. 

Lupa nak cakap, SELAMAT TAHUN BARU 2011!!

Nota kaki: Alhamdulillah, result exam aritu dapat dekan, =)
image signature

12 korang POT PET:

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

hahahaha.. hope dapat la kurang berat badan tu. err.. dapat ke? lalala~

Selamat Tahun Baru 2011 ;)

ciknabil-a said...[Reply comment dia please]

hye! happy new year! :)

amirah said...[Reply comment dia please]

wuhuu. congrat =)

hiro said...[Reply comment dia please]

hehe..ye2..selamat tahun baru juge.

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

eh! puan soya.. lama x nmpk.. apacer? haha..
selamat tahun baru ye..
smoga tahun ini lebih bermakna drp sebelumnya..
insyaAllah.. amin..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

AsaDa RyutaRo: patut awak support saya...=p

selamat tahun baru 2011..=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

cik nabil-a: happy new year jugak..=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@amirah: tQ ma fren..=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@hiro: =)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: puan soya? naik pangkat ea??=p

aminn..=)...thanx..=)

bukan photographer said...[Reply comment dia please]

suke no 989??
aku lahir blan 9 taun 89
9/89
hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@bukan photographer: saya lahir 9/8/89...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top