16

Anonymous ni romantik??


Bila kita update post baru, post tentang apa-apa pun, pasti kita inginkan blogger untuk komen dalam post tu. Saya juga macam tu. Tapi selalu ada beberapa blogger yang buat saya tersenyum tatkala melihat komen mereka yang kelakar mungkin. Hehehe. Siapakah gerangan blogger itu? Ermm....Biar saya tau sendiri cukup. Hehe.

Tapi kadang-kadang bila tengok komen dari anonymous, buat saya tertanya siapakah gerangan yang mengomen ni? Mana x tertanya2, aritu dapat komen macam ni dari anonymous. Sila lihat betapa "romantik" anonymous ni.


Err, romantik x?? Cepat mengaku siapa kacau saya ni? Haih, komen ni buat saya tido x lena, mandi x basah, makan x kenyang. Wahaha, ok saya gurau. Esok last day saya cuti, kemudian kuliah akan bermula seperti biasa. Blog juga, insyaAllah xde cuti-cuti lagi buat sementara waktu. Hehe.

nota kaki: Apa romantik2 ni?? X faham...haha
image signature

16 korang POT PET:

Zaer!! said...[Reply comment dia please]

Heheh.Siapakah gerangannya??adakah ehem2.hu3.;p

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

haaaaa.. siapakah itu? siapa gerangan si dia yang sanggup post d ruang komen aina je. orang lain tak dapat kot.. special..

selamat kembali ke sekolah. :P

bagi asada, lirik lagu tu biasa saja. emm... boleh la. hahaha

bukan photographer said...[Reply comment dia please]

keterjatuhancintaan kepada anonymous..hehe

Pendekar Berkuda said...[Reply comment dia please]

wah....komen romantaik di situ...lalala~~

anyway..lama tak nampak cik faina update blog...huhuhu~~

*terlepas pandang ke ni?

~♥ Mawar ♥~ said...[Reply comment dia please]

hmm.. peminat la tu cik fara.. hehe:p

cik tomyam said...[Reply comment dia please]

bukan saya. hahaha

anyways untung la dapat komen macam tu. saya tak de. huhuhu T.T

Along Tapa said...[Reply comment dia please]
f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Zaer: ehem2?? SAPEKAH????hehehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@AsaDa RyutaRo: Haaa...sapekah2?? Ehem, bolehlaaaa....

=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@bukan photographer: ehem, saya x keterjatuhcintaan...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Pendekar berkuda: Aah, dh lama x update..sbb cuti aritu xde internet..huhu

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Mawar: errr...takut jugak nak pggil peminat camtu....hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@cik tomyam: lama2 adalah tu..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Along Tapa: ehem2, apa pesaing???

=p

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

adakah sy perlu membuat pengakuan terbuka mahupun sidang media yg anonymous romantik tu adalah sy? haha.. ;-p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: aah..perlu3....hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top