16

Bila bakal cikgu design baju? Sila lihat ke"matangan" kami!

Semester ini, untuk subjek pendidikan, saya dan rakan-rakan yang lain terpaksa anjurkan satu program berkaitan dengan Fizik untuk budak-budak sekolah menengah. Jadi, sekolah yang kami pilih ialah Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Rawang.

InsyaAllah program tu akan berjalan dalam 25-26 Februari. Maka yang jadi isu group kami ialah pemilihan baju untuk program tersebut.

Majoriti perempuan nak warna pink. Tapi yang lelaki 5 ketul semua bangkang. Last-last kami ambil warna biru turquoise. Dan yang lawaknya, design baju untuk program tu yang sangat x boleh blah. Nak tengok??

VOTE UNTUK BAJU PILIHAN ANDA!
(Boleh pulak macam ni?)

Ni lah yang jadi kalau budak lelaki yang design. Hek3. Apa barang naruto, one piece, power rangers? Cubalah letak barbie doll ke, dora the explorer ke, powerpuff girls ke, kalau x pun strawberry shortcake. Baru lawa. Hahahahahaha. Ok, gelak kejam kat situ.


Jadi, buat masa ni, pakar-pakar designer sedang dalam proses pergaduhan dalam pemilihan gambar yang harus diletak. Apa-apa pun, saya x kisah, yang penting, bukan gambar ultraman, spiderman, kluangman atau mungkin cicakman.

Nota kaki: Setakat ni ramai yang nak power rangers, kalau tukar dengan Sailor Moon ok x? Hek3. Nampak x kesan panjang bila kitorang belajar Fizik?? Hua3. 

p/s: Layan lagu ni jap jommmmmmmmm.....

image signature

16 korang POT PET:

ain fathihah said...[Reply comment dia please]

letak gambar einstein la weh

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ain fathihah: ni gurauan je la...ingat dr nak approve gambar power rangers??

hehehe

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

hahahaha.. apo jo lah budak2 ni nak buat. cam lebih kepada kanak2 tadika je..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Asada ryutaro: kalau dah tension slalu main2 macam ni..hehehe...

padin said...[Reply comment dia please]

hahaha kreatif jugak, hehehe

aimi nadiah said...[Reply comment dia please]

haha.. ingtkan betul.. ada ke design bj gitu..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@padin: hehe..tau xpe...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@aimi nadiah: kalau betul...saya ttp nak sailor moon!!

Puteri Iqa Izyan said...[Reply comment dia please]

hahahaha.... comel je kalau letak katun2 mcm tuh :P

maCy said...[Reply comment dia please]

m frns dlu laki wt bju smart gila. tp macy j la pmpn y suka. haha

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

nak buat baju program berkaitan fizik memang kena taruk gambar kartun ke?
adakah kartun2 tersebut merupakan salah satu bab dalam subjek fizik? tolong jelaskan..
sy x amek fizik dlu.. hahaha... ;-p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Puteri Iqa Izyan: memang comel..

;p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@macy: lelaki kalau design baju slalunya smartlah...cuma dlm kes ni pelik ckit...

hehe...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: Eh, adalahhhh...dalam bab imaginasi....

:P

amirah said...[Reply comment dia please]

sepanbob lawa.ceriaaaaaaaa

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@amirah: yo lah tuuu....

;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top