28

Jejak Kasih?

Semalam, saje gatal2 tangan tengok keyword kat nuffnang. Saje nak tengok keyword apa lah yang link kan ke blog saya yang x seberapa ni kan. Bila tengok keyword kat nuffnang, memang terkejutlah, sebab keluar keyword ini:

FARAH AINA UPSI

Mahu bukti?

Ehem2, saya nak tanya, sapelah agaknya gerangan yang mencari saya di google ye? Siap tulis full lagi, FARAH AINA UPSI x leh blah. Haha. Tapi dalam masa yang sama, blogger ini dan ini cakap kat saya, “Ayokk aina, ada orang stalk hang”. Cuak gak lah, ye lah, sape la agaknya yang search saya kan? Mahu cari kawan terpisah kaa?

Atau mungkin mahu cari MUKA BUKU SAYA?. Haaa, yang sesiapa yang cari MUKA BUKU saya mungkin x payahlah pi cari kat google lagi. Saya bagi link sape nak ADD saya cepat..Nahh…


nota kaki: Sape berani mengaku dia cari saya?

image signature

28 korang POT PET:

ain fathihah said...[Reply comment dia please]

hari2 nampak muka hang. sah bukan aku yg search nama hg kat google ya

suffer8zine said...[Reply comment dia please]

sekali yg search tu cari nk tuntut utang :P

amira said...[Reply comment dia please]

search kat google? takde sape nak search sy?

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ ain fathihah: ok, hang x masuk dah dalam list yang mencurigakan..=p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ suffer8zine: xnak la kalau camtu..=p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

amira: xpe2, nanti saya search nama awak..heee..=D

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

oklaa.. sy ngaku.. sy yg search.. huhu..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ Solihin Zubir: serius ke kamu yang search??

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

haha.. xla.. guwau je..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ solihin zubir: haiyooo...=baru ingat dh jumpa pencari..dush3..hehe..=D

ZACK ENTRY said...[Reply comment dia please]

wow, popular gitu..hehe =P






latest entry Ketahui Jantina Laptop/Komputer Anda

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ Zack entry: xde lah popular..sorang je kot yg search..hehehe..

Daffien88 said...[Reply comment dia please]

hehe...kena pantau gak la mcmni

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ Daffien88: pantau sape? saya??
:P

hazman aka species1980 said...[Reply comment dia please]

whoaaa... ade peminat misteri .... hik3x

kisahsensasi said...[Reply comment dia please]

rasanya orang tue adalah silent reader yang minat kat tuan punye blog nie.... ahaksss

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@hazman aka species 1980: haiyokk..x suka2..hehehe...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ kisah sensasi: tolong saya cari silent reader tu??
:p

Nobita Sensei said...[Reply comment dia please]

budak comel biasela. asyik kne stalk je~

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ nobita sensei: xde comellah..biasaje...

=.=

hiro said...[Reply comment dia please]

org femes ekpon.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ hiro: haaa, x paham..??

eMMe said...[Reply comment dia please]

sunuk kan kalo la betul kite ni ade peminat...bukan mangsa???? hurm...sendiri mau ingat..hati2 la dunia macam ini...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ eMMe: x suka ada peminat...lg x suka bila jd mangsa..=(
huhu...

Azrul_amigo said...[Reply comment dia please]

owh..awk la si pisang dlm fb tu..
susah2 je sy g tanye pakcik gugel..
hehe~

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ Azrul_amigo: haha..nice one..;p

p/s: awak buat sy gelak..hehe

sweetie2010.blogspot said...[Reply comment dia please]

Memang jejak kasihlah tu. Siapalah farah aina tu yer. namanya indah juga

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ sweetie2010.blogspot: hehehe...wat saya tersipu malu..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top