8

Apakah HADIAH PERKAHWINAN yang paling ideal drpd kawan2 untuk aina dan kenapa??


ok2...korang2..jangan terkejut ye...
tgk tajuk post cam kita jek yang nak kawenkan??hehe..
tapi..actually..postni dibuat sebab orang masuk contest...
and secara kebetulan pulak nama dia aina ea??
k...aina ni(si penganjur contest) nak kawen...and dia adakan 1 contest..
kalau korang nak join gak...korang g website dia..==> klik cni...

contestnikan...ada syarat2 dia..
Syarat-syarat penyertaan :

  1. Buat satu entry berkaitan tajuk di atas.
  2. Sila sertakan gambar "hadiah" tersebut di dalam entry anda. Tak kesah la kalau dari google pun..mengikut kreativiti sendiri.
  3. Entry tak semestinya kena skema, lawak-lawak pun boleh, sebab aina kan sempoii!! hahaa.
  4. Sertakan banner di atas dan backlink ke entry ni oke. Tak perlu letak kat sidebar.
  5. Tak perlu jadi follower pun tak ape, tapi kalau nak follow pun buleh saje...tak paksa.
  6. Tarikh tutup adalah pada 31.03.10
  7. Dah join,sila tinggalkan pesan dan url entry di kotak komen yaa. Contestant terawal juga berpeluang memenangi hadiah saguhati dari aina.

xxxxxxxxxxxxxxxxCORETAN SAYAxxxxxxxxxxxxxxxxxx

soo...ehem2...sebab nama kita sama kan..yang ainatu...
soo...macam dapat feel yang hadiah paling ideal drpd kawan2 tuk ainalakan..jeng3...
ialah....tadaaaa!!!
ya..itu dia..set pengurusan badan yang tuk orang bersalintu..ataupun yang biasa punyatu...hek3~~
apa2 jenamapun boleh..tapi sebab nak up ckit sebab nak bagi pengantinkan...
bagilah jenama sendayu tinggi..hehehe..
ni yang tuk pas pregnantkan..
ataupun yangni...
yang slim biasa punya...senang2 bagi 2-2jelah..hehe


sila dengar penjelasan saya dulu ye...jangan fikir negatif yekk...

ok...bayangkanlah...kalau kata aina(bukan saya)..hehe...dapat hadiah set pengurusan badannikan...
memangla x dapat nak guna on the spot...
tapi...tuk jangka masa panjang...berbaloi-baloi...
x caya??...aina tengok ea..sebab nantikan...
confirm2lakan bila dah kawen nanti..berat badan pengantin akan naik..x kirala pompuanke...yang lakike..sebab makin bahagia punya pasal...sik nak makan kat umahjekan..bertambah2la berat badantu..
iyaa...tengoklah nanti...(cam ugutanjeni..hehehe)...
oppsss...terlebih gemuk sudah...

wahh....saat2 bahagia bergelar ibu..hehe

soo....nanti..mesti aina risau..."owh tidak..dah gemuklah..baju dah x muat..seluar jean pun x muat"
timenila duk tanya suami tersayang.."abang, aina gemuk x??"
and ur suami masani..mestilah ayie kan??
akan cakap.."ayang..ayang gemukpun abang sayang"..(jawapan standardlani)..hehe
kitani pompuan...xkan nak gemukkan??kan3??hehe...
soo..timenilah nanti..aina pi punggah barang2 kat store sebab teringat,"eh2...aritu masa kawen kawan aku ada bagi set pengurusan badan sendayu tinggilah"..hehe

haa...aina..pe lagi..gunalah...dah orang bagi free....
soo...dah kurus...syoknya hati...alangkah gembiranya hati...sebab badan dah kembali pada yang asal...wah gitu....si suami tengokpun..wah..teringat time dating2 dulu..badan mantainjekan..hek3~~~
lagi satukan aina...katala nanti dah bersalin...ainapun punyalah risau nak turunkan berat badankan...haaa...pun boleh guna bendani gakkan...
soo..xdelah membazir...
kalau nak bagi blender??boring!!...set pinggan mangkuk??boring!!..set cawan??boring!!..frame??uwekks..lagila boring!!...
soo..pe kata kita tukar bagi set kuruskan badan..haa..amacam??bernas x aina???

ehem...dah nama sayapun ainakan...mestilah idea tuk contest ainani marvellous gitu..hehe
kepada aina yang nak kawen nanti...
semoga bahagia sampai ke akhir hayat...x nak sampai ke cucuje...nanti dah jadi nenek cerai....hehe
semoga dia jugalah yang akan menjadi penemanmu di syurga nanti...=)..aminn...wah..ayat jiwang tiba2...hehe..
soo..aina..ok x idea ni??
may aina and ayie last forever..=) 

p/s: syoknya dapat wat post pasal hadiahni..hehehe....







8 korang POT PET:

ain fathihah said...[Reply comment dia please]

ehem, farah aina...mcm hg je yg excited nk kawen ni?

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

ain..hek3~~

mungkin sebab nama dia sama dengan nama dia kot...tu yang over ckittu..hek3~~~

amirah said...[Reply comment dia please]

aina2..x ku sangka kamu sudah tidak sabar mau kawen..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

owh tidak..mira..jangan salah sangka terhadapku...ahakz..=D

Cik aiNa said...[Reply comment dia please]

hahahaa..u mmg paham jiwa la la dear..sebab name sama kan, ape yg i nak u paham..ahahaa.

btw..thanks ya.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

hek3~~dah nama aina...well...
see the leg laa...hehe...

p/s: ur welcome ^^

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...[Reply comment dia please]

bgs gak idea nih...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

hehehe...tiba2 terfikir...x pnah ada org wat lg..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top