0

JOM JOIN MY LOOK!!

salam my frens~~~^^
k..ni nak share something yang i think that it's quite interetinglaaaaa......hehe
korang b4 this kalau ada assignment cari maklumat kat google, korang ada ke dapat pape??
xdekan..xdekan..?? so, pe kata guna MY LOOK??
ni carian engine baru cam google..tapi, yg bestnya, dia bagi korang duit!! haa..xkan x nak kan?? selain korang penat cari bahan menggunakan laptop siap kena bayar bil letrik melambung tinggi, gunalah MY LOOK , korang dapat cari bahan selaintu incomepun masuk...kira sambil menyelam minum airla gitu...hehe...ni nak promote ni..nampak x kat tepi side bar orang? korang leh klik kat ctu...ataupun, klikje kat cni...

x silapla...for each maklumat yang korang cari, korang dapat $0.22. so, kalau korang tengah wat assignment, confirmla lagi banyak korang dapat...betul x?? satu assignment korang search x mcm byk kali pulakkan dalam sehari. Kalau 10 assignment, x ko kaya den. haa?? soo.. pe lagi, jom la join...korang just kena sign up guna emailjepun . x susahkan?? my lookni baru lagi..soo jom promote - mengomote?? coz for every my look yang korang promote, korang akan dapat lebih lagi. soo, dah teruja nak wat assignment + income masuk bergolek??
jom klik MY LOOK!!
for more information, leh klik kat cni..====>  http://mylook.com/info.php

P/S: thanx to azree coz perkenalkan bendani..chewaaahhh.....

0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top