4

Jom LaYan Si EEnie MeeNie~~

ehem...pengumuman...saya sudah jatuh cinta sama justin bieber....(MR H tau dia mesti sangat jelez..ni memang nak jelezkan dialah ni..hek3~~)
sape justin biebertu???diani penyanyi baru...umurpun baru 16 tahun..tapi...dia comel++lagu dia comel membuatkan orang sukala..tapi...xdela sampai nak tampal poster penuh satu bilik sekali siap kat jamban dengan bilik air nak tampalkan...tu overdose namanya...hehehe...
tapi..nak wat pengumuman kat cni..dia sudah berpunya..hek3~~
haa....ni dia justin biebertu...

ok...korang mungkin baru nak suka lagu baby dari diakan???
tapi..lagu baru dia dengan sean kingston dah kluar...tajuk dia ialah eenie meenie..
sean kingston+justin bieber => lagu meletup...chewah..bajetje lagu sedap giler...
tapi..tuk korang yang suka kat dia gak..pe kata cek it out lagu baru diatu...elemen lagu sean kingston memang of course adalah..tapi..laguni ditambah dengan suara justin bieber yang cutetu..membuatkan laguni syok didengar(siap geleng2 joget2 lg)...wah..promote over gitu...hehehe...

kat bawahni ada video baby from justin bieber...yangni korang wajib tengokla..kredit to mira coz tag saya di dalam fb....soo...dapat lah tengok video dia yang comel2 sesangattu...^^

BABY-JUSTIN BIEBER

haa....dah tengok??amacam??cutekan lakitu...yang laki confirm2 dia akan cakap..eleh..aku cute lagi..jawapan standardlatu...


k..jom dengar lagu eenie meenie dari justin bieber+sean kingston....
dia nyanyi liveni...video official x keluar lagi...soo...korang dengarla ehh yang live version punya...tapi...nnt korang dgr yg dh download..lg shedappp!!!



ehem...dah dengar..korang leh lah g download...nak download leh g 4shared  (KLIKJE K)..nnt dia link terus kat ctu....


p/s: sila2 la download yee!!

4 korang POT PET:

amirah said...[Reply comment dia please]

adoyai cute tul dak nie
dgr2 balik suara dia cam pompuan la..ngeh2

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

x cam pompuanla mira...cuma lum matang lgje..hek3~~
download2 lagunya k...pas2 leh geleng sama2..hehehe

Anonymous said...[Reply comment dia please]

Salam buat sedari empunyaQ belog...Justin Bieber??Siapo JB tu?Alahhh...Tu naa beboy yg cun x cukup umuQ tu..Alahhh...yg nyanyi baby baby tu...~Tapi,ada kah sedari tahu yg beboy top cun ini juga merupakan penggerak organisasi Iluminati??erkk??betul kew??Maaf,sa x percaya la beboy saye cam nie..Apa2 pun,cheQ cuma nak khabaQkan kat hang2 sekalian...Kebenaranya??Google jew...Betul or x??berpadah2 itu lebih baik ntok memperkuatkan aQidah umat Islam.Semoga kita diberkati Allah SWT.....p/s:Try dengaQ lagu Maher Zain-Insya Allah n etc...sangat menyentuh jiwa =)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Anonymous: terima kasih sbb beritahu..=)

ni masa zaman saya buat blog suka2 masa ni...hehe..

updatepun mmg tah pape je..

dgr dah lagu maher zain..=)

sy paling suka lagu tu..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top