4

TerJawaB suDah TaG MiRA....

di kala ku tengah xde idea nak post apa....(chewahh..sebenarnya tba2 teringat ada benda yang x dilunaskan lagi)...hehe...

ok2...sebenarnya...belum jawab lagi tag cik MIRA@NO ONE KNOWZZ.....
soo...sat g x jawab bukan boleh budakni..
nangisla...melantakla kat biliktu sorang2..
bukan leh percaya si mirani...
p/s: kalau mira tauni..hek3~~>.dia sorang yg sukar menitiskan air mata..hehe..

x mau cakap lagi pasal mira..
jom kita tengok tag pe bendala dia suh org jawab..

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now


sebenarnya sebelum guna wallpaper yang sungguh hijau - menghijaunikan...
orang guna wallpaper yangni sebenarnya..hehe


jap2...hehe~~


nilah my wallpaper sebelum kita tukar(yang atas)...skangni..pakai yangni(yang bawah)...hehe




sebab tukar ea??..mula2 letak gambar orang kawentu tengok cam lawajekan..
lawa memang lawa..tapi..effect kat jiwa beb....bendatu wat kita rasa nak kawenje...
makin lama makin rasa nak kawen...(gatai!!)
sebabtu..tukar wallpaper yang hijau-menghijauni..biar mood gatai tu xdak...
tapi...nak kawen gak~~>..huhu...=(




2) Tell us why you like the wallpaper


nape saya suka wallpapertu??
sebab....dia sungguh hijau menghijau....rasa tenang gitu bila tengok laptop..tapi..nak kawen gak..hek3~~


xdelah...sebenarnya sebab kalau ikut fakta...lepas 1/2 jam kat depan laptop...nak bagi mata segar bugar balikkan kena tengok benda2 hijau..soo..ni cara paling efisien la konon..poyojekkk..haha..!!
p/s: malas nak jenguk2 tingkap tengok benda2 hijau...kalau jenguk benda lain xpe..hek3~~


3) Tag 10 people...


okeh...tagtu apa??
buat2 x tau...hehe...oklah...saya nak tag semua ahli family saya yang saya rindu...
hehehe....


1) MAMA
2) MAK
3) ALONG
4) TIRA
5) BOBOY
6) HILMI
7) DANIAL
8) PAPA
9) RUMAH SAYA DI KLUANG
10) ORG PLG SY SUKA==>> MR H...hek3~~..nak jugak minahni...ahh..pedulikss




p/s: mira...saya dah jawab tag anda....sila jangan nangis2 lagi yekkk...hek3~~

4 korang POT PET:

MR.H said...[Reply comment dia please]

uhuk2....
byknya prkataan kawen...=p
haa...nasib MR.H pn trmasuk gak...=p

ismiaisha said...[Reply comment dia please]

wah...memang gatai nak kawen sgguh dh ni..
:P

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

mr H...mmglah kena ada..dh kata gatai nk kawen...=p
ehem..mr H kena ada oo....=p

ct: mood gataije lebih...nak kawen lamo lagi..=p

zai zei said...[Reply comment dia please]

aina memang dah sampai seru kwen tu
apis cepat ckit blk malysia ni tau
suruh muiz blk cepat gak tau
heheheh wek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top