10

2 budak COMEL dah keluar ALBUM....

Ok, entri kalini agak santai ckit k. =)
  =  

2 budak perempuan comel yang ku kenal dari Disney Channel saluran 615 di ATSRO, sorang lagi dari Nickelodeon saluran 612. Sape2 ketultu? Jap2. Haa, ni dia 2 ketul budak comeltu. Sorang Selena Gomez dari rancangan Wizzards of Waverly Places, lagi sorang Miranda Cosgrove dari rancangan i Carly!.

 = 

Sape2 yang tengok Nickelodeon dengan Disney Channel mesti kenal dorangni. Kalau dulu dorang pelakon je kan? Skangni dorang penyanyi. Dorang baruje release album baru. Selena gomez keluar dengan albumnya “Kiss and Tell” yang Miranda tu pulak nama album dia ialah “Sparks Fly”.

Korang yang ada ASTRO mesti kenal kot dorangni kalau korang subscribe CARTOON. Dorangni serius agak comella. Memang comel kot. (sampai adik orang berangan nak cari awek camni). Oklah, nak bagi korang tengok video lagu baru dorang released. Nak tengok? Jom!
Korang yang nak download lagu baru dorangni leh klik kat cni.

Selena Gomez -  Naturally

Miranda Cosgrove – Kissin’ U

p/s: dorangni still image bersihje ku tengok. Jangan spoil macam lindsay lohan dengan britney spears sudah. 

10 korang POT PET:

PiDoT_OtAi said...[Reply comment dia please]

hehe.. wah lawa layout baru kamu cik farah.. hehe tergoda u

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

haha......amboi otai..tergoda nampak..ahakz...

nabilah_2908 said...[Reply comment dia please]

pernh juga dgr budak2 ni nyanyi..
background music tuk i-carly mmg guna suara si miranda.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARA MELETAKKAN LINK BERSAMA KOMEN ANDA

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

haah, tau..yg lagu i carlytu pun guna suara miranda..=)

Nurul Harun said...[Reply comment dia please]

nurul pernah dgr lagu naturally tu. budak ni mmg cute pun.

jane said...[Reply comment dia please]

aiyoooo 1st time tgok nih
hahhahahha

comey gile

y@n@ M!B said...[Reply comment dia please]

selena gomez mmg sgt comeyyy..tak sangke gak dia leh nyanyi..dah mcm ala ala miley cyrus..huhu~

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@nurul harun,
tula, mmg comeykan..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@jane...
hehe...1st time tgk??
mmg comey giler...hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ yana..
tula..suara dia serak2 cam miley bila dgr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top