2

CiTeRni SeDIH x? KaLau SedIh Nak MinTak TolonG BoLeH??






Oklah, post kalini orang x jangka pun akan wat post camni. Kenapa ea? Sebab orang ada benda baru nak post, tapi, bila fikir balik. Ahh, tidak. Orang kena wat gak postni. Ok, straight to the point, actually orang ada enter satu contest pasal cerita sedih aku fasal duit. And alhamdulillah terpilih sebagai 5 entri yang terbaikla(kononnya) daripada 20 entri.

Tapi, last2 empunya wat contest pening kepala daa nak fikir sape yang patut dapat no 1. So, dia suh orang vote. And disebabkan korang taukan di rumahku tiada internet, jadi dah 4 hari x on9 bila on9, OMG! Baru tau terplih menang contestni. Tengok2, baru ada 5 vote daa.

 Paling tinggi skang si UJ iaitu 23 vote. So, dengan muka x malunya dengan penuh bedak bagaikan tepung gomakku pakai, errrr, kalau citerni sedih, nak mintak tolong korang vote boleh? Jap g orang sertakan post citer sedih kat bawahni ea. X nak paksa, sebab mana boleh paksa2 orang votekan? Tapi, incase kalau kata citerni memang sedih, nak mintak vote boleh? Korang yang nak vote g cni ea. (napela nak kena ada sistem vote2ni, plihje la, kan senang). Hehe.

Ok, ni post dia..CITER SEDIHKU...
better sediakan tisu yang banyak sebab hingus korang nanti nak lap pakai apa?? ;p

VOTE FOR ME PLEASE?? ( rasa cam nak tutup muka dengan topeng khas sebab mintak tolong camni..huhu.. (*_*)

last vote: ISNIN

2 korang POT PET:

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

hahaha.. lambat sangat la asada baca kisah ni. dah terlepas. lalala~

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

haih...tula...asada lambat..hehe
xpela..dapat gak no. 3..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top