16

EnTri Boring!!

Haih... kalini entri agak kepoyoan.. nak diikutkan adaje benda nak post. tapi, sebab x sempat nak berblogwalking cam dulu, ku postla benda yang boring ni. aduyai..
cutiku yang keboringan. Boring bagaikan pakai baju warna sama setiap hari. 
Pagi kena kemas umah, petang golek2 atas katil sambil main game, malam golek2 sambil ajar adik yang nak PMR.

Boringnya cuti! haih. Lama lagike nak masuk UPSI?
Nak aktif blogwalking internet tiada di rumah. nak mesej2 dengan si dia? si dia nun jauh di sana, jauhkan bagaikan 1 msj maxis = rm0.20. Nak on9 kena pergi sekolah lama. Budak2 suma melihat kakak manalahtu yang on9 3 hari sekalitu. aduyai. 

Huh. boring2! Boring tahap gaban ohh...huh, nak kerja x boleh coz sape nak kemas umah kalau bukan orang...
Xpelah, terimajelah ku akan aktif blogging bila UPSI buka kembali pada 12/7 nanti...sedih2..sob3...

Lupa, saya juga rindu sama housemate2ku..si JEFRI & AFENDI...
Teringat zaman masak sama2, chewah...cakap macamla dah lama nun zaman tuk kaduk. K la, nak berblogwalking sementara masih di sekolah lagi. jap g dah kena pin pon! Tanda kena balikK...

16 korang POT PET:

pakcik rock said...[Reply comment dia please]

ya, pakcik rasa kau ini yang mencarut.. ekekeekke..

ain fathihah said...[Reply comment dia please]

rindu sama afendi?

haha teman bergaduh pun rindu ek

Farra Rizal said...[Reply comment dia please]

Jom join blog saye
Blog awak bez
http://terataimewangi.blogspot.com
salam perkenalan

amirah said...[Reply comment dia please]

sejak bila kamu berhousematekan jejaka tampan?

bagi mengubat kerinduan...sila amik bndalah ni dgn segera

http://nooneknowzz.blogspot.com/2010/05/sunshine-square.html

Amirah Rashid said...[Reply comment dia please]

i laaaaaagiiii boringgg. kwn2 yg laen da start study. i dkt rmh lg tggu result rayuan. isk3

y@n@ M!B said...[Reply comment dia please]

uu lame gak cuti..pi la cari keje part time ke..huhu~

PiDoT_OtAi said...[Reply comment dia please]

hehe..terima je lah seadanya cik farah.. jgn byk ngomel nnt kamu akan lagi tertekan dek keboringan yg melanda hehe

Mat_Deris said...[Reply comment dia please]

Hai boring se-sgt ke kat saner? x de aktiviti nak buat ye. Mesti keseorgan kat saner. x de teman yg nak mengusik awk hehehe..^_^

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@pak cik rock: heheheh....bila lagi nak mengarut kalau bukan dalam blog. hehe..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ ain fathihah: nak wat camne,dh rindu...=p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ fara rizzal, ok2.. nanti org check out ur blog k??..=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ mira, mira, x sehensem si jejaka hami itu daaa..=p

wokeh, akan ku ambil awardmu..=0

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ amirah rasyid, boring jugakke? jom jadi geng. hehe.. =D

mira, kena rajin berdoa, isyaAllah dapat, =)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ yana, ingat nak keja gak, tapi x lehla, kena tlg mak kat umah. huhu..=(

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ otai, aduh. sedihnya statementtu. iyolah, den terimo seadonya....

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ mat deris, borrringgggggggg ohh. hehe. terover sudah. haa, awak nak usik saya eh., =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top