EnTry Pas Habis Exam~


Tepat pukul 5.30 petang semalam, huh. Bunyi hembus nafas kuat gara2 last paper untuk semester 4. Hooraayyyy!!!.. syok giler. X dapat nak update post bo bak ke ba boom sebab mula2 ingat nak tukar template blog, sebab rasa kena wat perubahan ckit bila blogni follower melebihi 20 orang. ==> poyo2.

So, sebelumku tata serta bakar slip periksa. Pe kata ku bagi korang2 tatap subjek2 yang perlu ku ambik. Kadang2 rasa cam engineer ohh. Sipi2 je lagi nak jadi engineer, kira bagaikan menahan kuah dari terjatuh dari pinggan. ( faina, ko terlampau hiperbola). Okeh, lupakan. Jom tengok, sebab api kat dapur dah besar memanggil slip untuk dibakar.
20/4 - EDU 3034 – SUBJEK PENGURUSAN PEMBELAJARAN
22/4 - TKU 1043 – KIMIA ASAS 2
24/4 - TFG 2023 -  BASIC INSTRUMENTATION
26/4 - TFG 2013 -  OPTIC
30/4 - TFA 2023 – ELECTROMAGNETIC

Haaa, sila berpeluh ye kawan2. Hehe.  Soo, itulah antara subjek2 yang terpaksa ku ambik semni. Sekali lagi ada orang cakap jadi cikgu fizik senang, ku kutil kepala nanti kang. Exam dah habis, pasni mulalah saat ku jadi blogger tegar balik. Hua3. Tapi, disebabkan internet tiada di rumah, maka niatku terbantut. Dahla nak ubah templatepun dah terbantut. Jap2, korang rasa perlu x wat perubahan? Ke kekal? Rasa sayangla pulak, tapi bila lagi nak berubahkan?
Jam menunjukkan pukul 1.34 pm am. Masa untuk ku berjogging atas katil sambil membentuk peta2 Malaysia dan singapura. ( indonesia besar sangat, x sempat nak buat). Hehe. K la kawan2, nytezzz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top