10

Menangis tatkala mendengar~

Petang-petang, apabila mendengar kolej berdekatan dengan rumah saya memainkan zikir di bawah ini, automatic hati jadi sayu. Ya, rasa nak menangis mendengar perkataan Allah Ya Allah yang berkumandang. Terasa terlalu banyak dosa yang telah diri lakukan. Terasa kebesaran Allah s.w.t apabila mendengar zikir tersebut.

Kepada sesiapa yang teringin nak dengar, boleh klik pada video di bawah. Mungkin ada yang pernah dengar, atau memang selalu dengar sebab Astro Oasis ada tayangkan video-video sebegini.


Dah lihat? Dah dengar? Kalau belum playkan lah video tersebut.

Bila dah selalu dengar, saya nekad nak cari jugak lagu tu. Ah, x kira, kena cari jugak zikir ni!

Godek punya godek setiap website, akhirnya saya jumpa yang full version punya Zikir Munajat oleh Ustaz Dzulkarnain. Ya, saya seronok. Petang-petang saya akan pasangkan. Pagi-pagi lepas subuh juga saya akan pasang. [Langsung x dengar dah lagu kat Flyfm, Hotfm dengan Hitz.fm.  <---Ok, ini tipu.]

Kepada sesiapa yang mencari-cari Zikir Munajat oleh Ustaz Dzulkarnain, anda boleh klik link ini untuk download: http://www.4shared.com/audio/QNSfXzvy/Zikir_Munajat_-_Ustaz_Dzulkarn.htm

Sesiapa yang nak dengar Zikir Munajat tu bolehlah klik kat cni:

10 korang POT PET:

leyzajamil said...[Reply comment dia please]

hmm bagus jugak dengar ni, baik untuk terapi jiwa yang sedang kemurungan..terutama bila traffic UV merundum jatuh..hiks ;)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@leyzajamil: dengarlah slalu, =)..hafal skali..=)

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

teringat masa zaman skolah menengah dlu..
dkat2 magrib sebelum makan, kitorg kumpul ramai2 berzikir.. T_T

ermm.. sy biasa dengar zikir munajat yg ustaz badrul amin punya.. sedap...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: owh, ustaz badrul amin ea?
pnah dgr jugak..haah, sedap..=)

sicomot-comel said...[Reply comment dia please]

meleleh air mata law memang tgh berdosa time dgr..
maklum lah,bila dgr,rase bertobat..
bile xdgr,perangai setan dtg balik ~,~"

sueRAFE said...[Reply comment dia please]

:'( sebak rasa

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@sicomot-comel: sbbtu kena download baru dpt dengar selalu, =)

maCy said...[Reply comment dia please]

kdg2 org ngs dgr bnda lain je~

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@sueRAFE: saya kalau dgr pun sebak.. :(

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@maCy: agak2 benda apa lah tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top