43

AnwarHadi....loghat kedah dia comel...(Patut Lisa Surihani pun suka)..hehe

Dah 3 hari x on9, bila on9 tengok semua AnwarHadi. Aik, sape pulak mamat ni? Ntah, apa yang saya tau dia muda dari saya, hensem, english dia giler fluent dan dia comel + hensem. Hek3. Bolehlaaaaaaaa....Hahaha. Ok cukup.

Dekat FB dah start sharing-menyaring video-video AnwarHadi ni. Budak ni bagi pandangan dia tentang isu semasa dan yang paling best bila dia bercakap dalam fluent english + loghat kedah.  Dan yang paling saya suka ialah video ni. Ok, hampir semua video dia buat saya tersenyum tengok. Especially bila dia cakap loghat kedah!


Video pasal Ana raffali ni best!


Yang ni pun bestttttt!! Hehe...

Ada banyak lagi video AnwarHadi ni, kalau nak tengok boleh pegi kat FB dia: IniAnwarHadi

Saje godek2 pasal budak ni and lastly found out yang AnwarHadi ni ambil TESL kat IPGM Pulau Pinang. Dan dia juga punya blog iaitu: http://anakazman.blogspot.com/

Siapa x tengok lagi video dia rugi. Sebab kalau x, xkan lah Lisa Surihani pun tengok video dia??

Tengok Lisa Surihani pun suka budak ni. Hehe


Jadi, siapa-siapa yang belum tengok lagi video dia apa kata tengok sebentar. Saya x dibenarkan tengok lama-lama, nanti terpikat dengannya. Tang loghat kedah memang saya dah terpikat. Tang rupa on the way. Hehehe.  Ok, kalau dia baca saya segan.

nota kaki: bakal jadi cikgu english yang femeslah budak ni nanti. :D

43 korang POT PET:

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

ahahhaa.. baru tgok ptg td.. lawak btoi yg video pasai ewwww tuu.. yg ni blom.. heheh..

err.. org kedah mmg ensem, comel dan klakar kan.. ;-p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: maafkan saya, adakah anda sedang bercakap tentang diri kamu????????


:P

Intan Izzatul said...[Reply comment dia please]

cek tumpang kongsi entry ni utk menaikkan trafik kamu :)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Intan: wah...thanx intan...


=)

fathiahRAIHANA said...[Reply comment dia please]

wahh siyes dia comel . haha . nak share jugak yaa ^^

fathiahRAIHANA said...[Reply comment dia please]

ehh . betul la mcm cik Epal ckp . mcm Maria Elena la sikit . haha .

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@fathiahRAIHANA: hehe...mmg dia comelllllkan...=)

versi lelaki yang berloghat kedah...hehe

Al said...[Reply comment dia please]

sape budak ni?? x knl pon
haha

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Al: x lama lagi awak kenal lah nanti...


(-_-)

Encik Blogger said...[Reply comment dia please]

kagum ngn slang die..

faz_e said...[Reply comment dia please]

Wah~ Muka macam kiut mihut je!
*thumbs up!*

http://thefazfuzzylyn.blogspot.com/2011/02/exchange-link-jom.html

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Encik Blogger: saya pun kagum....

:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@faz_e: 2 thumbs up!


hehe....

maCy said...[Reply comment dia please]

tiut2 ;D

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@maCy: memanggggg tiuuutttt!!!

suka3...hehe

ceritasekupang said...[Reply comment dia please]

cara dia cakap best...loghat kedah dengan cara dia cakap BI memang terbaek...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ceritasekupang: yupppp...setujuuu!!

Wan Gerrard said...[Reply comment dia please]

die memang best, bru layan sume video die..subsribe terus :P

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Wan Gerrard: wohoho...

tp dia memangggg besttt...

:D

A.D.A.M. said...[Reply comment dia please]

Dia ni mmg sgt cool! =D nnti batch diaorg ni nak fly dah..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@A.D.A.M.: tu la, sape amik TESL yang syoknya dapat fly...tp dia mmg sangat cooolll....

:D

A.D.A.M. said...[Reply comment dia please]

batch dia la batch last dpt fly.. Lepas tu sume smbung dlm negeri je haa. Huhu.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@A.D.A.M.: owh ye ke?? then beruntunglah dia..kerajaan dh xde duit nak bg suma fly kot..

bukan photographer said...[Reply comment dia please]

wow...lisa pon suke...kalau la lisa ckp suka baca blog aku alngkah bahagianya..haha....btw,smart gak video dia...thumbsup

naz said...[Reply comment dia please]

he realy cooll ;)

Azuan said...[Reply comment dia please]

dah tengok semua video mamat nie..hihi

Anonymous said...[Reply comment dia please]

FAina...
Nie Tira Nie...
Kita Pun admire dia..
Video dia best! Sgt Lawak! and ada Value=)

Amira Naddia said...[Reply comment dia please]

uwaaa...die memg comel

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@bukan photographer: haha...bukan photographer berangan lah ni..hehe..
yup..thumbs up untuk dia..

:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@naz:agree...

:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Azuan: bestkan video dia..

:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Anonymous: Tira, kita tgk from fb kaulah..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Amira Naddia: tomelllll....hehe..

:D

iwan_dextrous said...[Reply comment dia please]

mmg bes giler dy nie..hihi..leh jdi youtube famous personality pasnie.ahhaa

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@iwan_dextrous: tau xpe...boleh jadi artislah pas ni....

A.D.A.M. said...[Reply comment dia please]

Rezeki masing2 kan. :)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@A.D.A.M.: yup..

:)

Ery Farieha said...[Reply comment dia please]

hahahaha lawak ah dia ni
part bibir tebal tu memang mahal
hahaha

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Ery Farieha: haha...uhhh...ery tgk tang bibirrrr...haha....

:P

hiro said...[Reply comment dia please]

keh2..cek pung kedaq jugakkk.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@hiro: x caya 110%


:P

aimi nadiah said...[Reply comment dia please]

pergh.. lawak jgk.. nk gi tgk blog dia la..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@aimi nadiah: hehe..lawakkan..haa..pi tengok blog dia..

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top