33

Jelez budak pempuan ni boleh main gitar + nyanyi lagu InsyaAllah(Maher Zain)...

Mungkin telah jadi trend sesiapa yang ada bakat akan upload video kat Youtube. Kalau saya upload video saya mengajar Fizik agak-agak ramai x orang view? Hua3, jangan harap. Ok, tu cuma angan-angan mat jenin. Jangan harap saya nak upload apa-apa video kecuali video kawen. Ngeh3.

Entry before ni ialah pasal mamat AnwarHadi yang boleh cakap english very the fluent plus loghat kedah dia yang tiut miut tu. (Nak jugak cakap pasal tu minah ni). Hehehe. Ok, tapi x nak cakap pasal dia, sebab dia buzy nak fly g Sydney sebab sape yang ambik TESL memang diFLYkan dengan syarat mesti lulus bla,bla,bla. Tapi dengar cerita, batch dia ialah batch yang last dapat FLY. Which means junior-junior dia semua x dapat FLYlah lepas ni.

Ok, sekarang kita beralih kepada minah ni pulak. Minah yang bernama NajwaLatif. Laaa, sape pulak dia ni? NajwaLatif ni budak tingkatan 4 yang berkebolehan bermain 3 instruments, Piano, Drum & Gitar. Giler terer dapat main 3 alat muzik. Saya? Main tamborin pun x lepas. Hehe.

Kenapa dengan budak ni ea?

Apa kata korang tengok video dia nyanyi + main gitar lagu Maher Zain, InsyaAllah:

            
Erkk, sedap x suara dia??

Hebat ah budak ni. Baru tingkatan 4, pandai main alat muzik, suara pun sedap. Lupa nak cakap, dia juga punya blog iaitu: http://najwalatifs.blogspot.com/

Dah banyak dah video NajwaLatif ni kat youtube. X tahu sama ada saya ketinggalan zaman atau memang budak ni baru lagi dalam Youtube. Kalau korang pegi dekat Youtube, ada banyak lagu yang semuanya dia nyanyi sambil bermain gitar

Pe kata tengok video dia nyanyi lagu OST legenda budak setan pulak?

           
Jelez saya x pandai main gitar.....(-_-)


Kalau korang x puas tengok kat sini, pe kata pegi kat youtube dia: http://www.youtube.com/user/najwa595. Dia nyanyi lagu English pun sedap oh.. Lagu cina pun ada. Talented gilewwwww.... Hehehehe.

Nota kaki: Kuliah bakal bermula. Assignments? Aiyoyoooooo....


33 korang POT PET:

iwan_dextrous said...[Reply comment dia please]

knal budak nie..x sangka makin femes skrg nie..hihihi

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@iwan_dextrous: waaa..kenal dia ke?? 1 sekolah ea??

Anonymous said...[Reply comment dia please]

faina!i pun terer gak...xmaw jeles ng i ke..(rin)-mls nk log in akaun

gabanMorka said...[Reply comment dia please]

woah...studio rakaman dalam kereta je,hebat...haha.nice

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Anonymous: rin..i jelezzzlah dengan u macam niiii...hehe...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@gabanMorka: tau xpe..nice kan dia nyanyi...

:)

Along Tapa said...[Reply comment dia please]

aku pun reti gak main gitar...ko nak aku mainkan gitar untuk ko sambil nyanyi lagu lahaulawala quataillabillahil aliyil azim tak??hehe....

Gorengbaek - Cinta itu....

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Along Tapa: nak2..lagu favourite kot tu......

gabanMorka said...[Reply comment dia please]

kenapa suara aku xsdap..haha.im no singer

black_mel said...[Reply comment dia please]

suara comel..lagu insyaAllah dah terlampau ramai wat cover version..pening kepala lirik lain2..;p

fathiahRAIHANA said...[Reply comment dia please]

dia tulis blog pom comel je :D

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@gabanMorka: haha..semua org punya bakat lain2..

:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@black_mel: haah, ramai sangat suka nyanyi wat cover version lain2 kat youtube...semua nak tunjuk bakatlah tu..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@fathiahRAIHANA: betul3...

:D

gigiAriEma said...[Reply comment dia please]

bkl ikut jejak lgkah yuna nih..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@gigiAriEma: haah.. hehe..

maCy said...[Reply comment dia please]

tau nama. xtau sapa.huhu

Farhan Zulhusmi said...[Reply comment dia please]

jangan lah cerita pasal najwalatif....
sy xboleh tido malam lepas dgr lagu dia taw....
isy2
rindu....
dh mcm org gila..hahaha

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

sy nk bg cdgn..
apakata awk pon upload video awk nyanyi kat youtube..
mesti besh.. ;-p

aimi nadiah said...[Reply comment dia please]

best.. aduh.. terimbau kenagna ngn gitar sendiri dulu..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@maCy: kira oklah tu tau nama..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Farhan Zulhusmi: hiwooo..kes bahaya nihhh...hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: cadangan ditutup!!


:P

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@aimi nadiah: waaa..aimi reti main gitar ea??

:)

Imran nyambek said...[Reply comment dia please]

seyes sedap.nyum2

aimi nadiah said...[Reply comment dia please]

xpandai pun.. nm je ada gitar..

Amirrah Zawani said...[Reply comment dia please]

teringin gak nk main gitar..
tp, berangan je lah =_=

Amirrah Zawani said...[Reply comment dia please]

teringin gak nk main gitar..
tp, berangan je lah =_=

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Imran nyambek: nyum2?? makanankah??


:P

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Amirrah Zawani: hehe..

org pun berangan je lah..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@aimi nadiah: ok la tu ada gitar..hehe

Naz said...[Reply comment dia please]

saya dulu pun tak reti..lama2 mcm da pandai,slow2 je..

best men gitar ni ^_^
isi masa terluang...ehehe =)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Naz: waa...syoknya...tp lelaki mcm senangje nak belajar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top