11

150 JUTA?? Apa Kes???


Salam Ramadhan. Mood mahasiswa dan mahasiswi minggu ni mood balik raya kaw-kaw punya. Dalam masa yang sama, nak bagi mood datang bergolek, ramai yang pasang lagu raya. Lagu faveret daku? Mestilah lagu raya evergreen, x main la everyellow, everpink, atau paling teruk everrainbow. Ngeh3.

Tapi, dalam masa yang sama, lagu 150 juta dah jadi siulan orang. Aik, mahu dapat 150 juta kaa?? Hehehe. So, orang pun 1st-1st memang x bape suka lagu ni, lama2 bila dengar rasa cam melekat kat tahi telinga pulak. Apa kes? Lagu ni cam comel gak lah. Pasal bf-gf la camtu. So, sesiapa yang mood gedik2 mengada2 boleh download lagu ni. Bagi sesiapa yang nak tengok video lagu ni, boleh pergi youtube.

Atau pun sesiapa yang nak download lagu ni, boleh klik kat cni:

Hana Zati(yang cam ustazahtu): 150 juta

Fynn Jamal(penyanyi asal): 150 juta

p/s: prefer yang Fynn Jamal, sebab suara dia lembutttt...besh...
image signature

11 korang POT PET:

amirah said...[Reply comment dia please]

xbest pon

d_tieah said...[Reply comment dia please]

Memang bez lagu ni..
Macam sama je cm aku dan bf aku..

cemomoi said...[Reply comment dia please]

tulun la nyanyi sket, intro pon jadik la

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

mira: eceh, nanti kalau 1 ari nnt mira mintak lagutu siap naaaaaa...hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

d_tieah: bila dh dgr byk kali baru rasa best, mula2 menyampah..hehehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

cemomoi: malu2...hehehe

Azuan said...[Reply comment dia please]

x pernah dengar pun lagu ne.. hohoo

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

azuan: lagu ni fames tatkala org share video kt fb..hehe

zulaikha said...[Reply comment dia please]

best2!! lagu ni mmg best..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

zulaikha: give me 5!!

MR.H said...[Reply comment dia please]

eerrmmm..
mmg mnyampah 1st time dgr...
lama2..
haiyoo..
dh blh main plak lagu ni..haih..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top