10

COMEL x?? Maaf, saya x JUAL....

Salam, kali ni quick update = update cepat2, bz dengan assignment akhir2ni. Huhu
X nak cakap pape, tengok gambar dulu:

couple keychain

couple keychain

couple keychain

hp chain


keychain

keychain watch


keychain watch

keychain watch

Haa, nak beli?? Nak beli? Maaf ya, saya x jual kat blog. Cuma nak bagi tau yang NIEZK SHOP(kedai yang jual barang2 macamni) sekarang tengah buat OFFER. 

Couple keychain: biasa: RM18.90
                           skang: RM13.00 (siap harga postage)

Keychain @ Keychain wacth: biasa: RM22.90
                                              skang: RM15.00 (siap postage)

Ada macam2 lagi produk, nak tau lebih lanjut, refer:

NIEZK SHOP...add dia kat facebook..kalau x pun, komen je kat gambar yang dia upload tuk booking awal2..

Kalau nak tengok gambar-gambar produk dia, leh klik kat cni terus:


p/s: Saya, Ain dengan Mira dah beli. Korang bila lagi?? hehehe...

nota kaki: Jumaat ni pergi tempat pelupusan sampah untuk projek fizik tenaga..huhu.. ;(
image signature

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top