13

Tinggal 2 lagi...

Alhamdulillah masa saya taip post ni, satu paper dah habis. Baru 1, ada lagi 2 lagi. Mahu tahu paper apa saya ambil sem ni?

24/11 -  Fizik Tenaga
29/11 -  Fizik Nuklear
1/12   -  Physical Chemistry

Antara 3 paper ni, paper killer saya bukan paper major, tapi paper minor. Paper Physical Chemistry. Serius subjek ni susah. Kalau x percaya boleh tanya Ain Fathihah dan No One Knowzz. Hehehe.

Maka sebab paper last-last tu yang susah, jadi saya punya rambut botak pada tarikh dah nak dekat masuk awal bulan Disember lah nanti. Hehehe.

Owh lupa, hari tu saya jumpa doa-doa untuk menghadapi peperiksaan dekat Resipi Rahsiaku. Saya share satu doa ea. Selebihnya boleh klik kat blog tu sendiri.

Nota kaki: Internet ada masalah. Grrrr....
image signature

13 korang POT PET:

hiro said...[Reply comment dia please]

pehh..fizik tu.gua minat sgt.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@hiro: jom jd geng..hehehe

mizz_aainaa said...[Reply comment dia please]

owhh.. gudluck..
specially in physical chemistry..
pnuh dgn calculation.. tp interesting.. hehehe~

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@mizz_aainaa: tQ..=)..interesting dr segi mana tu? x berapa nampak sangat..hehehe

miss epa said...[Reply comment dia please]

gud luck! :)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@miss epa: Thanxs..=)

✿....rossa alina....✿ said...[Reply comment dia please]

good luck dear.. :)

deqdeq said...[Reply comment dia please]

mmg salute btl bdk2 yg amik fizik ni...deqdeq dulu mmg la pening2 ja blajaq fizik....apa2 pun semoga berjaya mendapat kptsn yg cemerlang..

ceritasekupang said...[Reply comment dia please]

all the best...

AiDa AzRyN said...[Reply comment dia please]

gud luck!

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@rossa alina: tQ dear..=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@deqdeq: aminnn...xdelah hebat mana...biologi dengan kimia pun susah jugak..thanx 4 da wish..=)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@cerita sekupang: Tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top