0

KONGSI award Nak??

SALAM MY FRENS~~ ^^ 
yay, dapat award!!

Tadi kemas2 blog, tiba2 nampak award seciput yang diberikan oleh si mira kepada daku. Mira, maaf. Dah berhabuk awardtu. Saya mintak yang baru boleh?? Jangan lupa ea, letak nama kita, kaler mesti gold shining2, pastu nak bentuk F tuk faina and last sekali letak duit kaler hijau yang mahaltu kat bawah awardtu eh?? hua3..giler demand punya budak. very the cheeeseee cake..ahaha...-ok, stop. normal kembali-
 
cantikke?? hehe 

Dah 2 minggu dah si mirani beriku award, tapi, saje tunggu berhabuk biar dapat mintak baru..=p Actually ada 2 orang beri saya awardni, satu si mira, satu lagi si jemari88. Nak dapat award, cam biasalah. Ada syarat2 serta peraturan ( macam masuk contestla pulak..). Syarat2 itu adalah:

1. Berterima kasih pada pemberi award dan link ke blognya
2. Berikan award ni kpd 15 blogger yang kamu rasa nak bagi
3. Maklumkan kpd bloggers bhw mereka mndpt award drpd kamu
4. 7 perkara tentang diri sendiri

ok, saya mulakan jawab dengan lafaz bismillah...hehe

Syarat pertama
Sob2, mira, jemari 88, terima kasih x terhingga bagi awardni. Dulu pernah dapat award, tapi hilang tah mana tah. So, kalau korang punya award hilang pasni sori ek.. hehehe.. apakah??? haha...

Syarat ke2
weyh, serius 15 bloggers?? oklah. saya sangat pemurah harini. Sape yang baca postni, kamu x dapat award lagi. Sila2lah ambil. Orang x kisahpun. Cuma, jangan lupa tinggalkan duit warna merah ea..hehehe..oklah, ambikjelah..tinggalkanje komen cakap korang nak awarni k??

Syarat ke-3
err...nak maklumkan camne?? nak bagi sapepun kita x tau...hehe.. oklah, korang siapa yang tinggalkan komen, orang akan pegi blog korang pastu cakap korang dapat award. baru special ckit x?? haha...

Syarat ke-4
Ok, yangni..sila alert ye kawan2...
7 perkara tentang si faina
a) PANTANG bangun tido terus breakfast. Memang kena pegi mandi terus. X suka busuk2ni...boleh ea ada orang tahan tengah hari baru nak mandi??-x bermaksud nak mengusik jiwa orang mana2-..hehe
b) Orang X BACA novel Melayu. Orang putih bacalah jugak cam harry pottertukan( giler demand). Sebenarnya kureng baca citer2 cintani. Tengok citer korea @ jepun xpe..hehe
c) Suka download lagu2 baru. Pantang dengar lagu baruje kat radio on the spot terus download. X sukalah lagu dah zaman tuk kaduk baru nak suka..hehe
d) Orang cakap saya MANJA. betul atau x, x taulah. Tapi, yang penting, kalau dengan mama, time nak godek2 mintak barang. Manja sihh..hek3~~
e) Along dengan tira slalu orang cam budak kecik. Tengok kartunlah, main dengan budak keciklah. Heh, x tauke orang tengah practice bersifat keibuan?? ngeh3..
f) Disebabkan orang ni kan pompuan terakhir dalam adik - beradik, and bawah orang ada 3 adik lelaki, maka orangpun tengok dan main game dengan dorang. Pokemon, Digimon, Doraemon. Segala mon-mon ni memang orang tengok lah...hehe – patutlah along dgn tira cakap org cam dak kecik-
g) Saya sangat  X SUKA orang MEROKOK!! ini memang pantang segala pantang. alhamdulillah adik2 x merokok. dan ehem, mr H saya..hehe


p/s: sape nak amik awardtu, amiklah..tapi komen kat cni yee...sebab orang nak terjah konon cakap korang dapat award!!

0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top