0

RESIPI RAHSIAKU??

Salam, kalini x nak cakap pape atau beri pendapat pape. Tapi, kalini nak promote kot( promoteke??) hehe..kita bila berblogwalking, macam2 blog kita jumpakan?? and currently terserempak dengan blogni… cuba korang try jenguk2 blogni…RESIPI RAHSIAKU


Blogni nama dia macamje wat resipi, tapi..bukan ea..blogni penuh islamik. Macam2 ada kat ctu, dari ke soal jawab ke benda2 yang kita x tahu. Paling best, blog dia x letak lagu2 macam yang kita dengar kat radio, tapi dia letak surah2..kira bila pegi blog dia sambil membacatu rasa tenangje. Kita dengar dapat pahala, kita baca blog dia dapat pahala. Ilmu confirm kita peroleh. Suka sangat pegi blogtu…=)… pe kata korang try pegi blogtu.. ni link dia sekali lagi. RESIPI RAHSIAKU


Kadang2 kita nak bukak buku baca hal2 berkaitan islamni payah, kononnya masa x mengizinkan. Kebetulan bila dah ada blog camni. Sambil kita sendiri berblogging, pe kata kita baca sikit2, kitapun dapat manfaat dia… soo, jom pegi blogni…=)..RESIPI RAHSIAKU


actually blogni dia ada bagi wang tunai kepada orang yang paling banyak menjenguk blogni. And hadiah wang tunaitu mencecah rmx.xxx.xx. Tapi, jangan kita pegi blogtu semata - mata nak dapatkan wang tunaitu, pegi baca blogtu dengan niat ikhlas nak dapat ilmu, kalau memang dah rezeki kita dapatla katakan, alhamdulillahla..=)


p/s: jika ilmu tentang akhirat kurang, pe kata tambah ilmu itu sebelum kita dipanggil menghadap-NYA….

-sekian, wasalam-

0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top