2

Sejauh mana anda kenal awek anda..


SALAM MY FRENS~~^^
Sejauh mana anda kenal awek anda..


ok, guys...read this one...korang probably akan tertanya-tanya gak pasni... and for girls, need ur comments on this. Ok, cerita bermula. Guys, korang pasti korang kenal awek korang giler2?? serius?? betulni?? fikir balikye...awek kalau depan mata, fulamak..diala yang paling perfect..paling sopan, paling elok and paling layak bergelar isteri...(kononla)

Apa yang korang x tau ialah, korang tauke dia kat umah camne?? x taukan?? nak tau nape orang cakap camtu?? jom terjah!!

situasi 1
bilik air kotor giler, tapi...x pernah peduli nak basuh bilik air. Ala, bilik airje pun..gunajelah. Kotorpun xpe... Heh... Korang tauke sama ada awek korangtu, basuh bilik airke x?? Hello, ada pompuan yang boleh tahan guna bilik air kotor selama berbulan-bulan hokeii.... Kat luar, bukan main lawa baju siap mengerlip -  mengerlip..kat umah, bilik air kotorpun x kisah. Conclusion?? awek anda pengotor.
situasi 2
depan bf pijak semutpun x mati. siap lembut bagaikan baru direndam dengan softenerla kononnya..hehehe...tapi, kat umah... ya ampun, ganaih gila...tutup pintu tung-tang, tung -  tang, masak tung -  tang..tung -  tang, buat semua keja bising nak mampuih. Nak bagi orang dengar kot dia buat keja apa (kononnyela).. Conclusion?? awek anda bukan selembut seperti softener yang disangka..

situasi 3
kat depan bf, x pernah nak berleter.  Kat umah, wat salah sikit berleter bagaikan bertih jagung. Buatni sikit berleter, buattu sikit berleter. Rimaslah!! Conclusion? Kesian anda memperisterikan orang sebegini....
situasi 4
kat depan bf, ” sayang, i love u”. Tahuke korang ada pompuan yang kat umah dia cakap camni, ” weyh, aku teringin nak pasang spare partla weyh”. Ehem, ada eh...jangan ingat xde. Coz orang hidup dikelilingi mereka-mereka ini juga....And sebenarnya, cuma housemate dengan roomateje yang tahu si awek itu pasang lebih. Conclusion??? Awek anda bukan se”loyal” yang anda sangkakan.

situasi 5
rumah sangatla kotor. Awek anda, x kisahpun rumah kotor yang penting bilik aku bersih. Ni jenis x ambik peduli punya person. Conclusion? Awek anda ½ pembersih. Nak bagi full pembersih kena suh jadi tukang sapu sampah agaknya..hehe..ok, terover sudah…hehe

situasi 6
makanan saya, makanan saya ye…x leh ada orang amik. Tapi, makanan anda saya sentap ye…ehem, ni kes awek kedekut kong2 punya. Tapi, depan bf...nak kongsi air, kongsi makanan. Konon macam sharing is caringla gitu. Conclusion?? awek korang serius kedekutek beb...

situasi 7
bilik berhabuk cakap buzy x dapat sapu, keluar dengan bf bila2je boleh. X buzylah pulak ea?? Conclusionnya, awek anda pemalas.
Jadi, kepada laki2 semua..camne nak tau awek korangni camni ha..camtuke.. pe kata korang tanya housemate atau roommate dia..sebab housemate dengan roommate mengetahui segalanya yang tersirat. (nak tanyatu kena ada skill k) Serius..sebab orang dikelilingi oleh orang seperti ini. Ahaaa, dah tamat segala situasi. 
Girls, korangpun duduk dikelilingi perempuan2 sebeginikan??? sila2lah komen ye...and guys.. soalanni saya Tanya anda balik…”sejauh mana anda mengenali awek anda?? Sebab kita masa bercinta adake kita tanya, “sayang, u basuh bilik air x bulanni??” atau “ sayang, u sapu bilik x pagini”. mestilah xde!! that’s whyla, again..i want to ask, “ sejauh mana anda mengenali awek anda”.


p/s: -kini baru saya mengerti maksud “masa bercinta bau kentutpun wangi, dah kawen, dah x wangi dah”....hehe...- bila fikir balik, bukan kentut memang busukke??..ok, sila komen, saya sudah mengarut..hehehe

2 korang POT PET:

Anonymous said...[Reply comment dia please]

hang cmner plak?ha

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Anonymous: saya jenis yg x tersenarai kt atas ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top