0

Pernah Main Cop2 Power Rangers X???






SALAM MY FRENS~~ ^^

boboy, hilmi, tira, along, kita???

weyh, orang dah cop power rangersni la…ko pilih la yang lain”

Ehem, pe pasal lak ni tiba2 berpower2 rangers??. aha, aritu jalan2 kat satu blogni. x sangka dia ada skandal dengan power rangers. hehehe…maaf ye mira, saya sangat berkenan dengan bf kamu itu. ngeh3..And suddenly teringat masa kecik2 dulu duk main cop2 dengan adik -  beradik. Mentang - mentang timetu adik-beradik cukup 5 orang, 5 power rangerstu jugak kitorang sentap. sorang cop yang ini, sorang cop yang ini…love those time..^^


Kalau along yang tua akan cop jadi power rangers kuning. So, yang kuning x leh kacau ea. My sis, tira akan cop pilih jadi yang power rangers pink. And korang tahukan power rangers ada 2 pompuanjekan?? So, orang terpaksalah nak x nak kena jadi power rangers kaler biru… laki weyh. nak wat camne. dorang akan cakap, “xde2, ko pilihje la yang birutu”. Paling x leh blah kitorang dulu siap pnah beli jam yang rm5 cakiau2 kat pasar malam ikut kaler power rangers k. Giler kentang waktu dulu. hehehe…And adik laki yang boboytu akan pilih jadi power rangers merah konon berlagak ketua ar sebab konon timetu dia laki yang sulung lahir, sedangkan dia still adik... and hilmi bawah dia akan cop jadi power rangers hitam. Time dulu danial x lahir lagi…so, maaflah denyehlito, anda tiada dalam list power rangers kami. hehehe…

So, bila pukul 7 petangje bukaklah TV1 tengok power rangers. 7 petangje power rangers, power rangersje 7 petang…hehehe… Siap dulu bila kluar movie duk beli cd lagi..hehe…giler power rangers masatu. Ingat lagi. mighty morphin power rangers, yangni favourite of all la, (cam gambar kat atastu). ehem2, xkan orangje yang pnah main cop2 power rangersni kan??? korang pun mesti ada gakkan??kan3??hehehe….sila jawab ye wahai pembaca2 sekalian…….

p/s: jangan cakap kitorangje yang main cop2ni..(-_-)

0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top