0

Pompuan gaduh camni ea??


Korang tau x pompuan gaduh camne?? Tau?? Yang pompuan mesti taukan?? **wink2..hehe... ok, x tau sama ada korang suma perasan atau x. Pompuan kalau gaduh, dia gaduh ada 2 jenis. Yang pertama secara fizikal, ala, baling2 barang, tarik2 rambut. Standardlatu. Yang ke2, secara “saiko” @ phyco. Setakatni tau 2 jenisla, kalau korang tau lebih komen eh. Pompuan kalau gaduh, dia suka wat camni:

a)      Gaduh tarik2 rambut
Xkan x biasa tarik2 rambut. Kalau gaduh masa kecik dengan adik lakipun dorang attack rambut woo. Bila dah dapat tarik, baru puas. Lagi suka kalau rambut yang ditariktu banyak tercabut. Lagi banyak lagi syokla kononnya.  Gilerke suka tarik rambut orang. Nak bagi botak hape? Bagi orang, kesni biasa berlaku kalau bab2 berebut laki, haaa memang tarik rambut ahh jawabnya.  Tapi, gaduh2 camni tuk orang yang x profesional. Nak tau yang profesional wat pe?? Sat g naaaa....

b)      Gaduh2 campak barang
Haa, ni biasa gak dengarkan?? Tapi still ni bukan profesional.. campak barang camni biasa jadi kat kes laki binila.. selaluje dengar, isteri duk campak barang kat suami. Suami duk campak barang kat isteri. Err, laki dia suka pukul kot..hehe.  Pompuan memang suka campak barang, sebab dorang suka shopping, soo barang tu still leh beli lagi. (banyak ahh ko faina)

c)       Gaduh2 guna mulut
Ok, yang ni baru profesional. Nak tau nape?? Sebab kita x perlu botakkan rambut dengan x perlu habiskan duit nak beli barang baru. Tapi, ni lah yang boleh wat orang “saiko” ohh. Dia punya attack masuk cam ada panah tertusuk kat dalam jantung ohh. Kaum pompuan memang suka gaduh cara camni. Nak tau camne??

Situasi 1
Kaum pompuan sedang elok bersembang, anda masuk bilik tu. Tiba2 keluar ayat camni, “ weyh, awat panas giler. Aku nak keluarla.” Hakikat, x panaspun biliktu, tapi petanda tengah nak cari gaduh.

Situasi 2
Anda sedang bersembang-sembang dengan kawan anda di ruang tamu. Sebelum si pompuan itu keluar, gedegang!! Bunyi pintu. Nak bagi tau dia nak keluar kot. Hakikat, petanda dia itu menyampah dengan anda @ x puas hati. ( dia wat kat ko, pe lagi, wat la balik...=p)


Situasi 3
Sindir menyindir. Yangni favourite paling favouritela. Bendani kaum pompuan akan buat kalau dia nak wat orang annoying dengan dia. (actually dia annoying dengan orangtu) Nak gaduh tarik2 rambut x profesionalkan, watla carani. Cakap kuat2 masa si pompuan(orang yang dia nak cakaptu ada). Dengan gaya gedik dia akan cakap camni, “ko tau x, ada orangtukan, konon depan orang duk cakap masa kawen, bf x leh tengok rambut orang, tunggu kawen dulu.” Tengok2, “la, bila webcam dia x pakai tudung rupanya”. Ini kes tolong campak si pompuan itu masuk laut china selatan ehhh... campak yang si pompuan hipokrit itu.

Jadi, kesimpulannya, kepada kaum perempuan, tolonglah ubah tabiat anda yang suka cari gaduh dengan orang. X paham suka cari2 gaduhni. ok!..^^



0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top