2

Tag dari CAPTAIN88


Salam..=)
Baru pas habis jawab paper OPTIC(pagi tadi). Huaaaa... Paper tadi camne eh? Setakatni alhamdulillahla boleh jawab..=). Ok, baru pas jawab exam. Otak tengah pening2 lalatni. Ye-ye on je diani. Tiba2, ku teringat, si captain88 punya tag belum dijawab. Hehe. So, captain88, orang dah balas tagni, jangan lupa komen2 yek..hek3~~
Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Kalau member tikam dari belakang, kita tikamla ikut depan. Baru fair. Die2 together2. Banyak ahh ko. Hua3. Gelak kejam di situ. Hek3~
6 orang di hati anda?
Orang bagi 6 kumpulan ek. Hua3. Family segerombolan, kawan2 sains kat UPSI, Mr H, Kawan2 sekolah lama dan lain2. Suh pilih 6, banyak sangat, last2 orang bagilah sumani. Hehe.
Anda rasa anda comel?
Sebab orang x nak puji diri sendiri, maka buat2 x tau ahh ada soalanni kena jawab. Ngeh3~
Single or taken?
Single tuk 19 tahun, 8 bulan. Lepastu di taken. Ngeh3~
Blog yang anda suka?
Err, blog saya. Ahaha. Oklah, serius ckit. Blog yang bagi informasi, yang buat kita berfikir, banyak lagilah. Tapi, yang penting, jangan menunjuk2. Hua3.
Adakah bilik anda kemas setiap hari?




Weyh, orang kemas setiap hari ehh. Siap mop cuci setiap sudut lagi. Guna ajax fabuloso lagi. Faina, sila sedar ko bukan suri rumah nak ada masa buat tu setiap hari. Hehe. Oklah, kemas katil itu wajib. Tapi, sapu sekali seharitu biasalah. So, saya kemas bilik setiap hari.
Lagu terakhir yang anda dengar?
Masa tengah wat postni, tengah dengar lagu baru IYAZ – SOLO. Siap geleng2 kepala. Syok ohh, nak download g cni.
Last text message
Dari classmate, biha. Dia cakap, “aina, kita balik ari sabtu eh”. Jadi, sabtuni ku pulang ke kluang. Hehehe.
Last phone call
From my mama.
Hari terakhir anda menangis
Semalam. Sebab adalah, mana leh gtau. Dia x suh gtau sebabkan? Hek3~

List lima color favorite anda?


a)      Merah
b)      Pink
c)       Purple
d)      Coklat
e)      Maroon
Orang terakhir yang anda ber YM
Kali terakhir YM minggu lepas, dengan Mr H ku. Hehe.
Game yang anda paling suka?
X taula suka game apa. Download game suka sebab orang ada crack game. Hehe. Tapi, waktu dulu giler main game HARVEST MOON. Mari bercucuk tanam.=D
Adakah anda peminat MCR?
MCR stands for my chemical romancekan? Erm, gitu2jelah. Lagu asal sedapje ku layan.
Apa perasaan anda jawab tag ni?
Rasa dah lunas 1 tanggungjawab. Hua3.
Anda rasa tag ini best?
Best kalau captain88 bagi hadiah. =p
Tag lagi 10 orang.
Siti -  ct, kamu xde benda nak buat, wat la tagni yehh


p/s: enjoy tagging people ma fren..hua3

2 korang POT PET:

ain fathihah said...[Reply comment dia please]

alolooo..ada hutang tag..xmau jawab kot

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

x mau jawab sudehhh...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top