0

Jom Join YOUTH SAYS!!

SALAM MY FRENS~~ ^^

sekarangni macam2 cara orang leh wat duit guna iklan. Nuffnang ialah 1 cara yang confirm ramai orang tau. korang nak cari duit guna cara lain x?? nampak x iklan maggi yang orang lekat kat tepi side bartu?? kalau korang rajin, leh klik2kan ye..

actually YOUTH SAYS, 1 program kat malaysiani..khusus tuk youths2 kat malaysiani and macam biasa, ada advertising macam nuffnang. klik iklan adalah dapat something. Only better than nuffnang, kalau nuffnang time dia zzzz korang x dapat nak klik…betul?? tapi, kalau iklan yang youth says ni bagi, korang leh klik pada bila2 masa and every clicks bernilai rm0.20. orang baru join 2 hari and tengok2 dah ada rm5.00. Korang letakje kat blog, boleh post kat fb and macam2 lagilah. Yang penting, orang klikje dapat rm0.20. X payah tunggu dia bangunke, tidoke..(korang klik sendiripun dapat ehhh)..hehe. Tips: korang klikla sendiri 5 kali sehari, dapat singgit. Kalau tamak, klik 10 kali, dapat rm2. Sebulan?? dapatla rm60..hehehe...

And apa yang interesting lagi pasal YOUTH SAYSni, if korang jawab poll dia korang dapat duit. Tapi, x sebanyak klik iklan2tula..hehe..Owh, kalau korang jawab dgn tanya soalan kat ruang COMMUNITY, korang dapat point. Pointni pulak kalau banyak leh tebus hadiah kot- under REWARDS-( point saya sikit lg)..hehe…pas2, skangni. Maggi de wat campaign and kepada YOUTH SAYS yang bertuah. Korang berpeluang memenangi rm6000. So, korang nak join?? jomlah, kita support programni. Plus korang dapat masyukkan poket korang..=)

Berminat?? Klik kat iklan bawahni, then klik support this campaign. Pastu sign up cam biasa, isi nama, ic suma benda, and korang boleh start advertise + kumpul points. Korang boleh cash out money kalau korang dah verified accountni tapi korang juz boleh verified 2 days after korang sign up. Berapa nilai yang start boleh cash outtu orang x tahu. Ehem, kalau tahu orang gtau k…

so, amacam?? nak join?? klik iklantu...ehem, nape orang advertise kat korang eh?? sebab sharing si caring bak kata si melromeo...hehe...and plus, kalau korang nampak iklan2 kat sidebar, leh la klik2, sambil menunggu si nuffy bangun dari tido!!

p/s: dapat tahu yang my looktu kalau dah $100 baru leh cash out. Camne nak cash outkan?? probably dia akan hantar email kot cakap dah cukup $100.. nak join my look gak?? klik kat tepi side bar tu ehh…
                                                                

Logo
  ni iklan ITALK WHOA... korang yang support campaignni berpeluang dapat rm6000...jom klik2...=)
 25506_373259362761_141470957761_3702234_4265081_n 
 yangni adverts tuk maggi, korang yang support campaignni berpeluang dapat rm6000 gak...klik2 jom..
 Everyoneconnects 
yang ni adverts everyone connected....youth says yang lucky boleh dapat 3100 points..

jom klik2....^^ plus tambahkan duit poket..=)

ada yg tanya camne nak sign up??
a) korang klik kat iklantu....
b) pastu klik support this campaign
c) promote this campaign
d) sign up
e) cek email tuk activate account
f)  klik kat linktu
g) pastu dia akan terus link kat bahagian isi maklumat
h) pastu dah log in...u're done!! dah boleh advertise cam biasa..=)

0 korang POT PET:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top