18

Bila 6 minggu x jumpa adik saya!!

Baru 6 minggu saya x jumpa adik saya. Lagi 2 minggu mungkin baru saya dapat jumpa family saya. Tapi, bila tengok adik saya upload gambar kat Facebook, dalam hati berbisik, " Aik, dah lain dah?"

Mana x lainnya, style rambutnya berubah. Mahu tengok perubahan rambut adik saya?

ada yang kata adik saya hensemke? kalau mahu kata, kata senyap2, nanti dia perasan, =p

Keterangan gambar:

A: Sebelum saya kembali ke UPSI, adik saya potong rambut style macam ni. Mahu tahu reaksi adik bongsu saya? "Eeee, ni bukan abang danial, abang danial xde rambut macam rumput" Haha. Memang saya gelak kuat2.

B. Before raya, rambut dia macam tu. Saya x berpeluang nak tengok style rambut dia macam tu. Tapi, lagi ok dari rambut rumput dia tu. Ngeh3.

C. Ok, yang ni rambut dia masa raya hari tu. Bajet memang nampak hensemlah kan. Hehehe. Masa ni baru dapat jumpa dia setelah hampir 9 minggu x jumpa family.

D. Ok, yang ni baru jugak kot. Sebab dia tukar profile picture dia kat FB 3 minggu lepas kot. X silap dia ada pengakap punya event masa ni. Dalam hati, macam style budak sekolah pun ada. Hehe.

Ok, skang dah tengok semua style rambut dia sebelum ni kan? Skang tengok yang latest kot saya rasa. Semalam baru saya tengok kat FB. Tengok ni:


ok, kenapa dia nampak hensem pulak ni?
(saya tersilap membezakan misa & janggut)

Haih, lelaki memang suka tukar - tukar rambut kot. Sama macam perempuan suka tukar - tukar style tudung. Lagi 3 minggu akak saya akan kawen. X tau lah style rambut dia masa tu nanti macam mana. Kita tengok je lah nanti!!

nota kaki: Itu baru sorang adik laki. Saya ada lagi 2, ntah - ntah dorang pun tukar style rambut!
image signature

18 korang POT PET:

AiDa AzRyN said...[Reply comment dia please]

hensem2~ :D

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@AiDa AzRyN: kalau adik saya tau, kembanglahh..ehek...hehhee

Along Tapa said...[Reply comment dia please]
Lan Bingka said...[Reply comment dia please]

yg tu misai eh, kalau atas mulut mesti namanya janggut kan...:p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Along Tapa: aik..over dah nih...
:p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

Lan Bingka: saya silapppp leee..=p

Lan Bingka said...[Reply comment dia please]

hehe..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Lan Bingka: hehehe juga...hehe

My MiRa said...[Reply comment dia please]

salam....hehhe che mohd hilmi pernah nyanyi untuk kawan awak ea....tak pe...biasa lah tu....hilmi kan artis...artis baru nak naik...hehe artis sendiri...die suke wat lagu and bagi org lain dengar sebab nak feed back...bukn kawan awak je tapi ramai lagi...and saya tahu semua tu....saya buat entry die pun sebab die yang suruh...huhu......:)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

My Mira: owh..ye ke??
tapi kawan saya tu xdelah minat sangat pun dengan dia..
saya? err..kenal2 gitu je lah dengan dia...

amirah said...[Reply comment dia please]

sedang mengalami transformasi gaya rambut.sila support saya ya...hak2

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@amirah: saya SUPPORT!!!
hak3...

azfar said...[Reply comment dia please]

hahaha.. seyh sejak dah kurus and berjaya menurunkan berat badan sehingga 14 kg dan pinggang pown da 34 dari 37.. xsangke yang kak fara nie mengambil berat tentang adiknya ini.. mmg boy ensem pown sejak dulu cume sekarang lagi kacak dan makin cerah bab dah x men panas berkawad cam dulu lagi..heheh

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@azfar: gedik puji diri sendiri!!
muntah kali ke 3..cari baldi besar...

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

misai dah tumbuh. hahahaha... saya baru tahu itu misai..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@asada: nak kena ahh ni...=p

... said...[Reply comment dia please]

salam..
6 minggu? saya. dah lebih 5 tahun :) masing2 sibuk..huhu

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

...: haaa, 5 tahun? mak aih...lamanya...
x rindu ke?
ni pun dah cukup rindu dgn diorang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top