20

Bila Nabi kita diHINA, sila REPORT page ni!!

Hari tu saya share pasal group I’m Proud To be A Muslim yang diselenggara oleh Laknatullah yang bertujuan menghina ISLAM. Kali ni ada 1 group yang menghina Nabi kita, Nabi Muhammad s.a.w . Nak tahu apa nama group tu? Muhammad SAW bukan NABI, melainkan B***(Sila klik)

Saya rasa macam nak bunuh je orang  yang hina nabi kita. Nak tengok group tu?


Sangat kurang ajar. Dah lah Islam dituduh sebagai pengganas. Lepas tu cakap, lukis dan tulis macam – macam pasal nabi kita. Sangat kurang ajarlah.

Group ni kalau tengok wall dia memang x aktif macam I’m Proud To be A Muslim tu lah. Tapi still dia HINA nabi kita. Gambar profile picture tu je dah sangat kurang ajar. Belum lagi gambar yang diletak under photos group ni.

Jadi, mari BERAMAI-RAMAI REPORT page ni. Nak report pasal page ni boleh pergi kat belah kiri bawah sekali.

When you attack black peolple,they call it racism. When you attack Jewish,they call it anti-semetism. When you attack women,they call it sexism. When you attack jomosexuality,they call it intolerance. When you attack a country,they call it treason. When you attack a religious sect,they call it ‘hate’. But when they attack the Prophet Mohammed,they call it freedom of speech.
(Adil ke??)

Saya petik dari blog ini yang menulis tentang bila Rasulullah kita dilukis oleh pelukis Denmark.

Jadi, mari ramai-ramai report page ni. X kan kita nak biar nabi kita dihina? Anda ada 2 pilihan. REPORT atau tengok sahaja?

sekali lagi, ni link dia: http://www.facebook.com/group.php?gid=122883457753694

nota kaki: Wajib bagi seseorang yang bergelar Islam itu berdakwah.

image signature

20 korang POT PET:

Roxy zai said...[Reply comment dia please]

kita x mampu membunuh pelukis2 tu..kita tak mampu buat pa2 jadi ini saja laa yg mmpu kita buat..jom report!

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

Roxy Zai: yess..REPORT2...

Along Tapa said...[Reply comment dia please]

sbb tu dari dulu aku malas ada fb walaupun ramai pujuk aku buat...

Gorengbaek - Apa ada dengan nama??

Hangit habis dah - Betul ke ek??

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Along Tapa: kagum dengan kamu!!

ashraf said...[Reply comment dia please]

wah.kejamnye :( report la page ni ape lg.jom!

p/s latest entri krayonjingga:
Aku Tak Gentleman?
Gambar 18++
Malaysia Pun Ada Justin Bieber?

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ashraf: sangattt kejam..=(
REPORT!!
gerammmm

ashraf said...[Reply comment dia please]

ok dah report gak :)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ashraf: yay..bagus2..=)

iqbalsyarie said...[Reply comment dia please]
f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@iqbalsyarie: sama.. :)

aimi nadiah said...[Reply comment dia please]

kelakar.. apalah g diorg dpt bila buat mcmtu.. kata kat agama org.. agama dia pdhal teruk!!!

MOFASAD said...[Reply comment dia please]

LANTAKKKKKK!

ismiaisha said...[Reply comment dia please]

nape ak xdpt repot wei??
geram la tgk~
huhu~
Astaghfirullah...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@aimi nadiah: setuju..dorang x dapat pape pun...tapi x faham motif buat group ni...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@MOFASAD: lantakkkk..bermaksud??

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ct: x dapat report ke? cuba try lg..
kita dapat report..

dee love eiffel said...[Reply comment dia please]

subhannallah.. awak da report ? rasa macam yg buat page ni dari negara seberang.cara slenk dia ..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@dee love eiffel: dah report dah..
tu la..rasa cam tu jugak...

... said...[Reply comment dia please]

salam..
kita lakukan apa yang hanya kita mampu lakukan.selemah-lemah perkara yang kita boleh lakukan, berdoa.
saya perhatikan,semakin kita 'menerima' penghinaan mereka yang dotdotdot ( nauzubillah.wallahu'alam ) semakin rancak mereka aktif menghina...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@...: wasalam..betul..kita hanya mampu berdoa...
..., terima kasih sebab komen..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top