10

Bila Kakak Saya ingin berKahWIN~~

Walaupun saya buzy dengan pelan rancangan mengajar, blog tetap saya bukak. Facebook tetap saya jenguk walaupun pada hakikatnya esok saya ada kuiz dan test. Aih, sempat update lah pulak. Hehe.

Tepat pukul 8.30 malam, saya bukak Facebook. Bila bukak, “eh, along dah tag la gambar ni”. Mahu tahu gambar apa? Jeng3, ini dia:

Yes, kakak saya nak kawen..=)

Ya, akak saya akan berkahwin x lama lagi. Dan antara sedara mara belah mak bapak ayah atuk nenek semuanya, akak saya yang paling awal sekali berkahwin. Ehem, kalau diikutkan saya juga mahu jadi paling awal, tapi nak buat macam mana, x kan nak langkah bendul Along saya pulakkan, :p .

Kurang dari sebulan saya akan mempunyai seorang abang ipar. Saya lagi suka kalau ada abang sayang, ;p. Bila Along saya akan kawen x lama lagi, teringat seorang sedara saya pernah bercakap, “Antara sedara mara, mesti akak ko punya lah yang akan kawen dulu.” Aik, masinnya mulut beliau, mengapa x cakap saya yang akan kawen dulu? (Mood: hampa). Haha.

saya tahu sedara saya mahu kawen dulu. Tapi apa boleh buat? 


Oklah, x nak cakap banyak – banyak, nak kena study untuk kuiz nuclear + test astronomy esok. Doakan saya ya..=)

Sebelum mengundur diri, mahu lihat gambar kami sedara mara masa kecik? 


oh, comelnya saya..=)

nota kaki: dulu masa kecik kitorang rapat sangat, sekarang bila jumpa, mak aih...segannya..hehe
image signature

10 korang POT PET:

Along Tapa said...[Reply comment dia please]

owh...kan dah lepas...haha...apa kata aku ngorat adik dia pulok...hahaha

Gorengbaek - Lagu Demo - wajahmu dan hatimu

Hangit habis dah - Apa??suka ati aku la nak tak puas ati pun..

hiro said...[Reply comment dia please]

hiiii..tmbh lg fmly bru.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Along Tapa: errrkk....terkejut x leh jawab test esok dgr along ckp camtu..=p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@hiro: yeee...x sabar...hehe

maCy said...[Reply comment dia please]

bwu psn tag bwh dia, xsabarnya. haha

amirah said...[Reply comment dia please]

cantiknya kad kawennn..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@maCy: aik, macy pulak x sabar???hehehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@mira: tggu kad kawen kita lak, ;p

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

segan ngn kakak sendiri? pelik.. tapi.. boleh la. kiyut la jugak. hahaha.. masih time gigit jari..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@asada: memang zaman gigit jari lah masa tu...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top