27

i'm Proud to be a muslim? Tolong UNLIKE!!

Peringatan: Kalau kata ada orang invited anda untuk like certain – certain group kat Facebook, tengok dulu groupnya, jangan main2 like. Kenapa? Sebab ada 1 group iaitu: I’m PROUD TO BE A MUSLIM (sila klik) yang sebenarnya diselenggara oleh Laknatullah yang bertujuan menghina ISLAM.

Nak tengok x fan page tu??

Sila lihat apa yang dia tulis..Kurang ajaq!!!.Kalau view gambar tu betul2 lagilah kurang ajaq!!!


contoh gambar kurang ajaq!!

Kalau anda lihat photo - photo yang ada kat page ni, memang kebanyakannya banyak gambar yang menghina nabi kita. Geram bila tengok!!

So, kepada sesiapa yang kawannya ada like page tu, bagi tahu kawan anda supaya UNLIKE balik page tu. 

Lagi 1, jom pakat ramai – ramai REPORT PAGE Ni. Cari kat bahagian tepi side kiri bawah sekali.


nota kaki: semoga mereka dapat balasan yang setimpalnya nanti
image signature

27 korang POT PET:

Lyn Rashid said...[Reply comment dia please]

ishhhh...fb ni makin menjadi2...

Along Tapa said...[Reply comment dia please]

aku ingat nak unlike tadi...tapi aku baru perasan yang aku takde fb...haha

Gorengbaek - Benda-benda yang Along pantang masa makan

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Lyn Rashid: tu la, makin menjadi2...geram2...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Along Tapa:xde FB?? huaaa..saya sedang kagum ni..=p

black_mel said...[Reply comment dia please]

semua tu usaha2 memburukkan dan menjatuhkan islam...kena berjaga2 lps ni..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@black_mel: betul, kita kena lebih berjaga-jaga lagi lepasni...

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

huh.. kuajaq btoi la...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir; betul2, gerrraaammm...

alieff said...[Reply comment dia please]

kejam ya amat!
malaz dah nak layan diorang tu...
sbab diorang takkan pernah puas, takkan mengalah sampai kite semua ikot dia...

*nice sharing*

alieff said...[Reply comment dia please]

kejam ya amat!
malaz dah nak layan diorang tu...
sbab diorang takkan pernah puas, takkan mengalah sampai kite semua ikot dia...

*nice sharing*

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@alieff: memang kejammmm....dorang mmg x pnah puas hati dengan agama kita kan??

thanx..=)

maCy said...[Reply comment dia please]

yeke. tu lah sll invite ta cek pn men app je~

chentamiera said...[Reply comment dia please]

thanks sharing...miera dah tgk page tu..ada yg dier betul2 hina.. Nauzubillah

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@macy: lepas ni mmg kena lebih berhati-hati..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@chentamiera: ur welcome...harap dapat sebarkan kat kawan2...=)

ASaDa RyutaRo said...[Reply comment dia please]

geram betol dengan puak diorang ni.. uhh!

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@AsaDa RyuTaRO: uhh, memang gerammm!!!

chiLleD...!! said...[Reply comment dia please]

seb bek xpnh like page2 cmni..huk3

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@chiLIeD..!!: bagusnya x pernah like...hehehe

Kyra said...[Reply comment dia please]

gila lah..suka hati jke..ingt islam ny ap..

Lyann said...[Reply comment dia please]

page ni dah mcm diambil alih oleh org islam yg betul mengendali nye huhu
unlike2

Mr.Ket said...[Reply comment dia please]

Good Post Faina..semua orang patut taw

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Kyra: agaklah....ingat islam macam apa jee...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Lyann: mmg kena unlike!!....geraaammm...

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Mr. Ket: thanx..betul2..semua org patut tahu...

ismiaisha said...[Reply comment dia please]

aina,km nk share ye.. :)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ct: share je...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top