10

EVoLuSi ShaWl

Dulu tudung. Lepastu tudung bawal. Lagi, tudung ariani. Sekarang? SHAWL!!. Shawl ni kalau x silap penyanyi Yuna yang start gayakan bukan? Lepas tu memang meletup bagai da bomb bila para remaja start tiru pakai shawl. Bila tengok sekarang, mak cik -  mak cik pun ada yang dah pakai shawl.

Saya bukan nak bercerita pasal sejarah pemakaian shawl ni start. Cuma nak menunjukkan beberapa evolusi shawl yang berada di market sekarang. Shawl kepada pashmina. Lepas tu ada macam2 jenis. Dari ke shawl sunshine ke shawl 2 tone, shawl macam2 lagilah. Lupa nak habaq, saya x jual shawl naaa…Hehe.

Shawl dan pashmina sekarang ni memang dah biasa dah tengok, cuma corak dia lain ckit. Tapi semalam bila tengok shawl baru dari website ni: RADIUSITE, memang waa....lain giler. Hehe. Pelik + cantik  = orang cakap, fuyooo..hehe. Jom kita tengok..=)

style tudung macam ni ok lagi. x PELIK lagi..hehe

yang ni, ok lagi..hehe

yang ni memanggg cantikkk..

cantik memang cantik...harga dia lagiiii cantikkk..hehe

skang kita tengok yang memang pelikk tapi cantikkkk...

v
v
v
v
v

huaaaa...

yang ni pun wauuu..pelik! tapi cantikkk!!

Haaa, lawa kan? So, sesiapa yang nak beli boleh pergi website dia kat cni: RADIUSITE...
If nak like page FB dia kat cni..=)..: http://www.facebook.com/Radiusite

nota kaki; baru nak berjinak2 pakai shawl. Hehe
image signature

10 korang POT PET:

platipus said...[Reply comment dia please]

nk pakai mcm mana pon..yang penting tutup aurat

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@platipus: SETUJUUUUUUU!!!!

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

lawanya... agak2 minah tu single lg x? ahaha.. ;-p

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: dah kawen cekkk..=p

Nabilla Ain Ellyanie said...[Reply comment dia please]

hye, drop here.. ;)
u bawu nak berjinak2 manje ngn shawl yeh?
quite good!
cz shawls is very comfort to wear
1st tyme gune mmg nmpak jelik, pelik, nak tcekik.. hee~
but, da lame.. its oke..
kalo u suke berfesyen, lg sweet..

catch here:
cheapcheapshawl.blogspot.com

nabeela

nabeela said...[Reply comment dia please]

hye, drop here.. ;)
u bawu nak berjinak2 manje ngn shawl yeh?
quite good!
cz shawls is very comfort to wear
1st tyme gune mmg nmpak jelik, pelik, nak tcekik.. hee~
but, da lame.. its oke..
kalo u suke berfesyen, lg sweet..

catch here:
cheapcheapshawl.blogspot.com

nabeela

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@nabeela: ok, insyaAllah nnt org terjah blogtu..=)

miszlullaby said...[Reply comment dia please]

hihihi...Ml kagum tau dengan org yang berani cube macam2 shawl ni..tapi tu la benda2 cam ni.xtahan lame..and ikut trend jek.lepas ni org da x kai da.lepas tu,leyh kai certain2 event jek..macam tym kuar ngan kawan2 ke..boleyh la kai yang pelik2 tu..kalau keluar dengan mak ke,makcik2 ke,mak mertua ke..mau kene pandang pelik.kikiki..

ika ni mmg cantik.Ml pun suka usha tudung die.tapi harge tudung die ehem2 la jugak..hihihi.

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ML: hehe..setuju dgn ML..

ika ni mmg cantik, tp harga tudung dia pun cantik jugak..hehe

syik@ iek@ said...[Reply comment dia please]

pakai la..sy nk tgk awk berimej kn shawl..:) i'm new in blog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top