20

POCO-POCO itu HARAM!

Rasanya kalau ada apa-apa program, wajib rasanya kalau buat tarian poco-poco untuk aktiviti senam robik. Kalau masa Hari Guru pun mak saya cakap cikgu-cikgu semua buat tarian poco-poco. Ok, straight to the point, sila lihat gambar ini:



Ya, bererti poco-poco itu haram. Maksudnya lepas ni kalau anjurkan apa-apa program, jangan gedik-gedik nak menari tarian poco-poco.

Sori saya update cepat-cepat. Buzy.

Nota kaki: Saya suka menari.


P/S: credit to my dua pupu Amir sebab share benda ni. =)

20 korang POT PET:

wanacesh said...[Reply comment dia please]

wah,,betul ke,,mohon share berita nh dekat blog saye yek =)

antudegil said...[Reply comment dia please]

*facepalm* pasni takley sambut gak hari guru, hari ibu semua hari yang berkaitan..

SoLy SoLicious said...[Reply comment dia please]

mjurlah sy pun xreti tarian nih.. hee

Solihin Zubir said...[Reply comment dia please]

benda ni dh lama dikaitkan dgn tarian di filipina kalau x silap..
ada gerakan bentuk salib..

skang ni baru kluar fatwa tu..

mie_syah89 said...[Reply comment dia please]

nk minx share eh...info yg menarik...=)

yuyu lar said...[Reply comment dia please]

poco2 kan macam lambang salib bila kita menari..perasan x?hehehe

Eyra said...[Reply comment dia please]

siyes ke faina? mmg minat betol tarian ni..haha..njoy je.. tp tatau lak ade mksud lain..mintak share ea..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@wanacesh: boleh je.. =)

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@antudegil: xdelah sampai mcm tu..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@SoLy SoLicious: wa, baguslah camtu..hehe..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Solihin Zubir: nk wat camne..bnda kalau makanan pun slalu dh lama, br dia kluarkan ckp x halal..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@yuyu lar: bila fikir balik baru nampak..haaah!!

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Eyra: ye lah kot..sbb dh kluarkan fatwa kan..sy pun suka gak tarian ni..tp pasni x buat dh la...hehe..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@mie_syah89: sila, sila..hehe

Naddia said...[Reply comment dia please]

dlu mase degree slalu poco2 dgn membe kat fakulti. bajet senam la kunun. tp sbnarnye gile glamer. haha
bulu2 keramat

Anonymous said...[Reply comment dia please]

pasni buat tarian wondegirls ar plak.. lg gedik.. wahahaha.. fara aina .. dua pupu awk tu sape? Amirul Affzan ke? (just nk taw?)

ARC™ said...[Reply comment dia please]

patut ah aku benci poco2 tu. mmg harom rupenye kihkihkih
tu pon indon semak2 nak ngaku itu dia punya

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Naddia: Waa, ada jugak ea yg giler glamer..hehe

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@Anonymous: Amirul Affzan? X kenal. Hehe. Nama full dia x tau.. Tau org panggil dia Amir je..

f_aRa_aINa989 said...[Reply comment dia please]

@ARC™: Orang indon semua pun nak ngaku dia punya kot..ahakz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top